Ovi horoskopski znakovi su pravi magovi u krevetu: Ko sa njima legne, jauče od zadovoljstva

Autor:

Lifestyle

07.10.2020

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi znakovi horoskopa imaju bujnu maštu kada je seks u pitanju. Oni koji završe sa njima u krevetu, mogu se smatrati pravim srećnicima jer doživljavaju nezaboravno zadovoljstvo.

 

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Bez obzira na to što svaki znak ima neke svoje prednosti koje ga čine veštim ljubavnikom, ova četiri znaka na tom se području se najviše ističu.

Lav

Njegov vladar je Sunce pa je jasno da će u krevetu biti vatreno. Lavovi nisu sramežljivi, sve će probati, a nemojte se iznenaditi ako izvuče kameru ili fotoaparat. Uvek su raspoloženi za igru i vole da izvode razne eksperimente.

 

Škorpija

Ovaj znak nezaobilazan kada se govori o strastima. Poznati su po svojoj seksualnoj spretnosti. Poput lavova, spremni su eksperimentisati, a maštaju o tome da ih uhvate, pa se nemojte šokirati ako vam predloži seks na javnom mestu. Škorpijama ni igračke nisu strane tokom ljubavne igre.

Blizanci

Njihova mašta je prljava, pa se nemojte šokirati kad vam usred dana stigne njihova seksi fotografija ili kad vam za porodičnim ručkom počnu šaputati šta bi vam sve radili. Pripremite se i na razne scenarije u krevetu, od susreta doktora i medicinske sestre do druženja dostavljača pice i devojke koja nema novca da mu plati.

 

Devica

Naziv ovog horoskopskog znaka, bar kad je u pitanju umijeće u krevetu, nije istinit. Sve su samo ne nevine. Inače pedantne i organizvane, device su u krevetu vatrene i strastvene, a vole i razne igrice, uz igračke i pomagala kako bi rasplamsale strasti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading