Za ove znakove život se u oktobru menja iz korena: Više ništa neće biti isto jer nailazi neverovatan period

Autor:

Lifestyle

02.10.2020

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolozi predviđaju da će ovaj oktobar biti povoljan za sve znakovi, ali ne neke će uticati drastično i život potpuno preusmeriti drugom, pozitivnom smeru.

RepublikaFoto: Photo by Aki Tolentino on Unsplash
Foto: Ilustracija

Oktobar će pod uticajem Sunca i Saturna će određenim horoskopskim znakovima doneti velike promene u životu, koje će ih motivisati i usmeriti ka putu velikog uspeha.

Ovan

Loš period pun razočaranja se definitivno završio za ovaj horoskopski znak. Nakon tuge i neizvesnosti, sa dolaskom oktobra za Ovna kreće srećnije vreme.

Ovaj period vratiće im osmeh na lice, ojačati samopouzdanje i doneti sreću kako poslovno, tako i privatno.

 

Rak

Rak je preko svojih leđa prevalio dosta tereta, te je zaslužio da mu se sreća i mir osmehnu.

Od oktobra će konačno moći da se opuste i uživaju u stvarima koje vole. Stižu im i lepe vesti koje će im vratiti nadu, a još važnije je to što će za svoje poduhvate imati podršku bliskih ljudi.

Strelac

Ovom znaku zodijaka ništa nije išlo od ruke u septembru, ali to se sada menja.  Oktobar je mesec olakšanja, ispunjenosti i životne sreće za Strelčeve. Sve loše ostaje iza vas.

Postoji mogućnost da će im se život iz korena promeniti do kraja narednog meseca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Tekst potpisa

Jarac

Pred ovim horoskopskim znakom je pozitivan period na svim poljima.

Za samo jedan mesec doživeće toliko lepih stvari kakve drugi nisu za 12 meseci. Sledi im odmor, sreća u ljubavi i uspeh na poslu.

Slobodne osobe u znaku Jarca bi mogle pronaći partnera, dok će oni koji već imaju svoju porodicu,svu pažnju usmeriti na njih.

 

Ribe

Krajem septembra Ribe su imale osećaj da im u životu  ništa ne ide od ruke. Kad su počeli da posustaju, u poslednjem momentu, stiže period olakšanja.

U oktobru će biti puni pozitivne energije, a mnogo će im značiti i podrška porodice i prijatelja.

Za ove znakove nailazi srećno vreme. Iskoristite prilike koje vam se ukazuju jer veća danas možete da udarite čvrste temelje srećnijoj budućnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading