Žene u ovim znacima Zodijaka su najstrastvenije!

Autor: Alo.rs

Lifestyle

24.06.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene ovih znakova horoskopa ulaze u vezu veoma strastveno i daju se partneru potpuno. Ove dame su najstrastveniji horoskopski znakovi na koje možete naići.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Neke žene u ljubavi se vode parolom "Bolje je voleti i izgubiti, nego nikada ne voleti", dok druge vrlo brzo primete da se druga strana ne trudi dovoljno i same odustaju, prenosi portal Super žena.

Ovan

Žena ovog horoskopskog znaka toliko strastveno ulazi u vezu da zaboravlja da svaka veza ima svoje rizike i da neće uvek sve biti kako treba. Ona se jednostavno prepušta leptirićima u stomaku.

Žene rođene u ovom znaku se jako trude oko ljubavne veze, i to se ponekad može završiti jednostrano, da se ona trudi, a on ne. One vole da iznenade partnera slatkim poklonom i planiraju romantične događaje.

Srećom, one brzo primete kad se druga strana ne trudi i tada i same odustaju od veze.

Blizanci

Žene ovog horoskopskog znaka obožavaju osećaj ulaska u novu vezu. To ih uzbuđuje. Vole da osete nervozu i osećaj privlačnosti u isto vreme. Uprkos strahu, iskreno će govoriti o svojim osećanjima.

U početku veze znaju biti nametljive u izražavanju svojih osećanja i u razmišljanju kako udovoljiti partneru. Upravo je to razlog zašto ljubavne veze znaju da im kratko traju.

Vaga

Vage su vrlo odane svojim partnerima i izbegavaju sukobe po svaku cenu. One znaju toliko da vole svoje partnere da bi im sve dale i napravile sve za njih. Na taj način zapravo izražavaju svoje divljenje.

Veruju da su nesebične pa se lako osećaju povređeno ako procene da se partner ne trudi jednako. Žene Vage vide ono najbolje u muškarcima s kojima su u vezi i često smetnu s uma da bi im mogli "slomiti srce".

Strelac

Ove žene su često bahate u svojim vezama, ali zaljube se "do ušiju" i vole svim srcem. U početku veze proživljavaju nalet strasti.

One su svesne toga da će možda biti povređene i da veza neće dugo trajati, ali svejedno u nju ulaze strastveno. Vrlo brzo postaju otvorene i ranjive s partnerom. Vrlo iskreno govore o emocijama. Vode se parolom "Bolje je voleti i izgubiti, nego nikada ne voleti".

Ribe

One su vrlo iskrene i emotivne. Kada nekoga vole, neće igrati igrice i neće kalkulisati hoće li biti povređene. Žene rođene u ovom znaku imaju potpuno poverenje u partnera, potpuno im se otvore. To je razlog zašto često budu povređene.

Ribe su svesne tog rizika, ali smatraju da vredi onoga što proživljavaju u tom trenutku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading