HOROSKOP ZA ČETVRTAK 18. 6. - Rakovi da se spreme za pakao na poslu, Jarčeve potpuno sludela stara ljubav!

Autor: Republika

Lifestyle

17.06.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstalacija ovde, konstelacija onde - toliko je toga što nam zvezde govore, međutim - da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno - tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24

Rakovi će imati probleme na poslu, jedan saradnik će ih izbaciti iz takta, Škorpije mogu da računaju na odlaganje nekih poslovnih planova, a Vodolije će imati određene nesuglasice sa nadređenima.

Ribe započinju ljubavnu avanturu sa osobom koja im je dosad bila prijatelj, Jarčevi obnavljaju staru ljubav koja će ih poptuno poremetiti, Device treba da preduzmu inicijativu i priđu osobi koja im se duže vreme dopada, dok Ovnovi upadaju u ljubavnu avanturu koja će ih potpuno obuzeti.

Blizance će mučiti vrtoglavica, Lavove variranje pritiska i Vage muku muče sa glavoboljama.

Vaš kompletan dnevni horoskop možete pročitati ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading