Astrolozi otkrivaju: Horoskopski znak može da se promeni, evo kako se to dešava

Autor:

Lifestyle

05.06.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrološki stručnjaci tvrde da horoskopski znak u kome smo rođeni može da se tokom života promeni.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pre nego što krenete da razmišljate kako je vaš kompletan život bio jedna velika laž i kako ste u pogrešnom smeru vođeni, zastanite i duboko udahnite. Nije sve bila laž, odnosno dobar deo nije. Evo o čemu se radi.

Postoje dve glavne astrološke karte koje određuju ko ste i šta se događa u vašem životu. Ukoliko vas zanima astrologija i smatrate da u svemu tome ima neke istine, verovatno ste već videli svoju natalnu kartu. Ta karta određena je datumom, vremenom i mestom vašeg rođenja. Kada proveravate šta vam danas horoskop poručuje, on se zasniva na vašoj natalnoj karti.

Ovo je samo jedan deo priče. Druga polovina je vaša napredna karta. Zamislite svoju matičnu natalnu kartu kao astorloški snimak trenutka kada ste se rodili, a svoj napredni grafikon kao mapu puta za razumevanje kako vaše evoluirajuće JA trenutno deluje u sprezi sa vašim okruženjem.

Ne, zapravo pre će biti da se menja svakih 30 godina. Svaki znak u sebi sadrži 30 stepeni, a Sunce se godišnje pomeri za svega jedan stepen, što znači da vašem znaku u Zodijaku treba oko 30 godina da bi se promenio. Iako biste mogli biti u iskušenju da svoju “promenu horoskopskog znaka” optužite za izvesna dešavanja u svom životu, nije sve tako jednostavno. Godina u kojoj se vaš napredni Sunčev znak menja zavisi od tačnog dana kada ste rođeni.

Vaš znak može da se promeni u zavisnosti od dana rođenja

U suštini, ako ste rođeni u prvih nekoliko dana u svom znaku, vaše Sunce ne bi menjalo znak sve dok ne biste navršili punih 30 godina. S druge strane ako ste rođeni pred kraj znaka, vaše Sunce bi datu promenu izvršilo još dok ste bili veoma mladi, objašnjavaju astrolozi.

Ako uzmemo za primer da ste rođeni 19. , vaš Sunčev znak se preselio iz Ovna u Bika u ranom detinjstvu, što može objasniti neke od naglih promena u ponašanju koje ste mogli iskusiti kao dete. S toga s vaš znak neće ponovo menjati sve dok ne budete u ranim tridestim godinama.

Kada ste 29 stepeni od svog Sunčevog znaka, mnoge čudne stvari počinju da vam se dešavaju. Promene su mnoge po pitanju vaših vrednosti, životnih fokusa, i najvažnije od svega vaše JA se manifestuje na drugačiji nepoznat način. Ukratko – niste svoji. To postaje očigledno oko poslednjeg stepena i vrlo intenzivno u prvom stepenu novog znaka, nakon čega postaje sve dublje i dublje.

Ovo ne znači da vi postajete druga osoba. U suštini ste vi još uvek vi, samo vama upravljaju druge planete. Kada planeta promeni znakove ona dobija novu energiju. To vas ne menja iz korena već vam daje novi pogled na svet, nove mogućnosti. Imate mogućnost da sebe doživite na nov način. Takođe veće su šanse da ćete biti spremni da razumete potrebe drugih i njihove probleme ako vam je to do sad bio problem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading