HOROSKOP ZA PETAK 22. 5. - Device započinju nove poslovne saradnje, Vodolije očekuje sudbinsko poznanstvo!

Autor:

Lifestyle

21.05.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstalacija ovde, konstelacija onde - toliko je toga što nam zvezde govore, međutim - da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno - tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24

Dve konjunkcije u polju karijere učiniće Devicama ovaj dan veoma važnim i doneti im potpisivanje važnog ugovora. Škorpije imaju sjajnu priliku da povećaju obim posla, budući da mlad Mesec i Venera i Merkur utiču na njihovo polje prometa i donose dobitak.

Slobodni Ovnovi će imati veoma dinamičan dan, susret koji će probuditi strasti i započeti avanturu. Vodolijama će nova osoba u životu označiti nov početak na ljubavnoj sceni. Sudbinsko poznanstvo za slobodne.

Ribama se savetuje odmor zbog bolova u nogama.

Vaš kompletan dnevni horoskop pročitajte ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading