Tokom retrogradnog Saturna karma će vas pratiti: Nastupa vreme odgovornosti i sazrevanja

Autor:

Lifestyle

18.05.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retrogradni hod Saturna je jedan od najizazovnijih aspekata u horoskopu. Od 11. maja, planeta ograničenja i karme krenula je da se kreće u nazad. U narednih nekoliko meseci karma će svakome da ispostavi račun, na osnovu onoga što ste radili u prethodnom periodu možete da se nadate nagradi ili kazni. Bez obzira na izazove, tokom ovog perioda naučićete važnu životnu lekciju

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pred nama je nekoliko meseci Saturnovog retrogradnog hoda, što može prouzrokovati promene i manje turbulencije u životu.

U početku, retrogradni Saturn biće u znaku Vodolije, a od 1. jula premešta se u znak Jarca. Na toj poziciji biće do 29. septembra, kada će ponovo početi da se kreće direktno, ali još uvek će biti u znaku Jarca.

Saturn se kreće retrogradno obično jednom godišnje i njegova retrogradna faza traje oko četiri meseca. Dok retrogradni pokreti drugih planeta kao što su Merkur i Neptun donose više stresa i mračne energije, Saturnove granice i uticaji mogu se zaista poboljšati tokom retrogradnog kretanja.

Saturn nas podseća na stare lekcije i proverava stvarnost i autentičnost, mešajući prošlost sa sadašnjošću i budućnošću. Međutim, ne očekujte samo "negativne lekcije" tokom ovog perioda. Ako se potrudite, dobićete i vredne darove!

Saturn je majstor u postavljanju granica, ograničenja, odgovornosti, discipline i autoriteta. Tokom retrogradnog tranzita, lakše ćete razumeti situacije koje uključuju pritisak i osećaj tereta, straha ili frustracije. Ovo je idealno vreme da razumete da je za dobre rezultate potrebno vreme.

RepublikaFoto: pixabay.com
Saturn će vas naučiti važnu životnu lekciju

Retrogradni Saturn donosi vreme kada se prošlost, sadašnjost i budućnost stapaju u jedno. Ako ste imali većih problema u prošlosti, Saturn će vas gotovo sigurno pozvati da prihvatite sve lekcije koje ste dobili.

Ako ste u prošlosti bili veoma marljivi i uspešni, Saturn će vas nagraditi za vaša dobra dela. Tokom ovog tranzita, karma će sagledati svaki vaš prethodni korak.

Ovo je sjajno vreme da testirate sebe i proverite da li ste spremni da preuzmete dodatnu odgovornost. Lekcije koje možete naučiti biće vam od koristi tokom čitavog života.

Sa druge strane, emocije poput tuge ili stidljivosti mogu izmaći kontroli. U ovom slučaju, iskoristite priliku da prepoznate problem i priznate svoje greške.

Stvari mogu postati opterećujuće, pa može biti teže izaći iz melanholičnog raspoloženja ili usamljenosti. Trebalo bi da se suočimo sa škakljivim pitanjima i da budemo spremni za sledeću životnu fazu, da napravimo novi korak u našem emotivnom i duhovnom sazrevanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading