SEKS CELU NOĆ: Pet znakova Zodijaka s moćnim libidom

Autor: elle.hr

Lifestyle

16.10.2017

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste i vi među onima koji mogu izdržati maratonski seks?

RepublikaFoto: pixabay.com
Nema svaki znak jak libido

Svako od nas bi voleo da ima snažan libido, ali samo nekim horoskopskim znakovima pripada ta čast! Međutim, za one druge ne znači da ne mogu ili ne moraju da uživaju u seksu. Jednostavno, za vas maratonski seks nije dobra ideja, ali ne sumnjamo da ćete se dosetiti nekog maštovitog rešenja koje baš vama prija.

Za one koji mogu da se pohvale izdražljivošću, ponekad je jedino na šta misle seks, seks i seks. Spremni su da s partnerom isprobaju novo – i to češće nego drugi (kako bi seksi vikend bio još uzbudljiviji). Najbolji način da otkrijete kako im uspeva da TO rade duuugo jeste da pokušavate da poboljšate kondiciju ili se smuvate s nekim od pet najizdržljivijih horoskopskih znakova.

BIK 

Bik je sav u ljubavi i dodirima, zato ne čudi da imaju snažan libido. Bez obzira na to da li ste u dugogodišnjoj vezi ili u situaciji za seks za jednu noć, možete to raditi SATIMA. Senzualnost je vrlo važna Bikovima, pa je seks s vama pun poljubaca, senzualnih dodira i romatičnih pokreta. Seks s vama je poput osvajanja o kojem se dugo priča.

 

 

 

LAV 

Otvoreni ste i skloni flertovanju, što vas čini veoma popularnim u društvu. Teško vam je odoleti (i to znate) i time uzbuđujete partnera i vladate svetom. Vaša strast za životom i ljubav samo jačaju vaš libido, čineći noć strastvenijom što ide dalje. Uz to ste vrlo talentovani i kreativni u krevetu, te volite da isprobavate nove poze. S vama nikad nije dosadno u krevetu!

ŠKORPION

Vaša upornost je ono što je privlačno partneru; jedini ste znak koji "agresivnost" okreće u svoju korist kada je reč o seksu. Dobro ste poznati po libidu, pa svaki drugi znak želi da se spetlja s vama. Vaš životni moto je isprobati život do kraja, a to uključuje i seks sve dok ne budete zadovoljni. Vaša strast u krevetu traje celu noć, a partner zna da ga nećete razočarati.

STRELAC

Vama je najvažnije da se dobro zabavljate, što vas čini zabavnim i po pitanju seksa. Vaša energičnost privlači ljude jer bi svi hteli da se hrane vašom vibracijom. Entuzijasti ste u krevetu i uvek pokušavate nešto novo. Snažni libido omogućava vam dugonoćni seks, a vi ćete se pobrinuti da bude i nezaboravan. Uz sve to ste i velikodušni, pa je seks s vama uvek vanserijsko iskustvo.

VODOLIJA

Zahvaljujući društvenosti privlačite druge. I znate šta je potrebno da biste zadržali njihovo zanimanje za vas. Sposobnost da se povežete s različitim ljudima samo vas čini još zanimljivijima. Bilo da ste u dugoj vezi ili imate kratku aferu, seks s vama je sve samo ne običan. Uvek tražite nešto novo u spavaćoj sobi (uključujući i razne igrice), a vaš moćni libido zadržava partnere uz vas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading