HOROSKOP ZA PETAK 24. 4 - Škorpije se pomeraju sa mrtve tačke, Jarčevi započinju ljubavnu vezu

Autor:

Lifestyle

23.04.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstalacija ovde, konstelacija onde - toliko je toga što nam zvezde govore, međutim - da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno - tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Škoprije na poslovnom planu očekuje jedan lep period nakon stagnacije i zastoja. Konjukcija Saturna i Urana doneće vam nastavak razgovora koje ste ranije morali da prekinete, a koji mogu biti vrlo plodonosni.

Jarčevi, koji su upoznali ekscentričnu osobu preko društvenih mreža i ostvarili sa njom bliski kontakt, sada će biti mnogo prisniji i moguće je započinjanje ljubavne veze.

Ovnovi bi trebalo malo da se pripaze jer mogu patiti od glavobolje. Previše obaveza vas opterećuje, zato nađite vremena za mir i opuštanje.

Vaš kompletan dnevni horoskop možete pročitati ovde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading