Horoskop za petak 10. 4 - Ovnovi će konačno zablistati na poslu, Blizanci mogu upasti u ljubavni trougao

Autor:

Lifestyle

09.04.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstalacija ovde, konstelacija onde - toliko je toga što nam zvezde govore, međutim - da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno - tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Prelazak Merkura u znak Ovna će osobama rođenim u ovom vatrenom znaku doneti uspeha na poslu. Moguće je napredovanje ili postavljenje na rukovodeće mestu u organizaciji gde trenutno radite. Vaš urođeni smisao za upravljanje sada će se prikazati u punom svetlu.

Slobodne Blizance očekuje neobična ljubavna avantura jer je moguće da preko prijatelja upoznaju osobu koja će im se dopasti na prvi pogled. Ali, ta osoba neće biti slobodna, što može dovesti do stvaranja ljubavnog trougla i nepotrebnih komplikacija.

Na zdravlje treba da pripaze Ribe jer mogu imati problema sa kožom. Čuvajte se i posetite lekara jer je kranje vreme da se oslobodite ovog problema.

Ovde možete pročitati Vaš kompletni dnevni horoskop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading