Ne mogu da smisle karantin! Ovo su 3 znaka zodijaka kojima teško pada izolacija, pomišljaju na najgore

Autor:

Lifestyle

02.04.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osobe rođene u ovim horoskopskim znacima pogađa izolacija jače nego druge

RepublikaFoto: pixabay.com/fotomontaža/E.D.
Foto ilustracija

Blizanci

Blizancima je već dosta svega i žele da idu na žurku. Njima je nezamislivo da provode svako veče u kući nad knjigom ili serijom. Oni su jednostavno jako otvorene i jako društvene osobe koje nisu naučile da uživaju same.

Zato ne smete sebi dozvoliti da upadnete u zamku anksioznosti. Najbolje će biti da započnete neki veliki lični projekat – rad na sebi, program vežbanja, učenje nečeg potpuno novog.

Vaga

Vage su zavisne od drugih ljudi kada je u pitanju zabava i razonoda. Iako ne lude poput Blizanaca, Vagama istinski nedostaju druženja i zabave, pa već sada planiraju što će da rade za nekoliko meseci, gde će da putuju i koga će da vide.

Sada će vam najviše nedostajati ljubav pa je moraju kompenzovati na sve načine – telefon, dugi razgovori, slatke SMS poruke, stalni kontakt. I tako će sve najbrže proći…

Ovan

Ovnovima fali avantura. Oni su pravi avanturisti kojima dan nije dobar ako u njemu nisu saznali ili otkrili nešto novo, napravili nešto spontano ili totalno ludo. Iako neki Ovnovi deluju zatvoreno, kada ih upoznate, shvatićete da je to daleko od istine. Ipak, ono što ih razlikuje od ekstrovertnih Blizanaca je činjenica da i te kako znaju da uživaju sami.

Izolaciju ćete najlakše preživeti ako date oduška svojoj ljutnji. Slobodno besnite i psujte, samo ne izlazite iz kuće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading