Ovi horoskopski znaci su teški za osvajanje, a kad to uspete, voleće vas do kraja života!

Autor: zena.blic.rs, republika.rs

Lifestyle

31.03.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav i stupanje u vezu bili su dovoljno komplikovani i bez aplikacija za upoznavanje, a danas se večna ljubav uglavnom smatra pojavom koja je deo prošlosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ipak, ne trebate očajavati ako ste u potrazi za srodnom dušom jer neki horoskopski znaci imaju urođenu sposobnost da vole do kraja života, bez obzira na vreme u kojem žive.

Ovan

Kao strastveni vatreni znak, Ovan voli jako i njegova ljubav se ne smanjuje bez obzira na sve. Osobe rođene u ovom znaku toliko su čvrste da njihova osećanja ne mogu tako lako da ispare. Ljubav je jako važna Ovnovima i kada je u pitanju osoba koju vole, pokazuju svoju romantičnu stranu koju niko drugi osim njihove srodne duše nije video.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Bik

Bikovi izgledaju emotivno distancirano i rezervirano na prvi pogled, ali to je zapravo fasada koju su postavili kako bi se zaštitili. Pripadnici ovog znaka u vezi su spremni da daju sve i u potpunosti se prepustiti svojim osećanjima. Osim toga, Bikovi spadaju u jedne od najboljih ljubavnika horoskopskih znakova.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Rak

Rakovi su po prirodi znak koji odiše ljubavlju pa verovatno nikoga ne čudi što njihova ljubav može večno da traje. Oni vole do te mere da su spremni da zaborave i oproste sve svojoj voljenoj osobi, čak i ako to ide na njihovu štetu. Pripadnici ovog znaka vole beskrajno, ali njihova ljubav može nekad da udavi partnera.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Devica

Device beskrajno cene privatnost i jako su tajnovite, posebno kada se radi o ljubavi i vezama. Ipak, ako su zaljubljene u vas, kada ste nasamo dobijate sve što kriju od drugih jer se samo sa svojim voljenim osobama osećaju dovoljno sigurno da mogu da im daju srce na dlan. Device su jako posvećeni partneri i teško podnose raskide zbog jakih i dubokih osećanja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vaga

Vaga je jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova i on zna da voli bez granice. Osim toga, pripadnici ovog znaka jako su posvećeni svojim izabranicima i uvek su spremni na sve da bi sačuvali svoju ljubav. Za njih je ljubav svetinja i kada nađu svoju srodnu dušu, ništa ih ne može odvojiti od nje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Škorpija

Na prvi pogled Škorpije deluju kao da su indiferentni i distancirani, ali kada je u pitanju ljubav, to je sasvim druga priča. Ljubav škorpije je jaka i večna. Kada se pripadnici ovog znaka zaljube, možete računati na to da će uvek biti tu. Kratke romanse ih ne zadovoljavaju jer oni uvek traže osobu s kojom će moći da budu srećni do kraja života.

RepublikaFoto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading