Doživeće najbolje proleće u životu: Ova 3 znaka čeka procvat u ljubavi!

Autor: informer.rs, Republika

Lifestyle

24.03.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako astrolozi predviđaju, proleće će na ljubavnom planu doneti procvat mnogima. Ovo se naročito odnosi na tri horoskopska znaka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Evo koja 3 znaka su u pitanju:

OVAN

Ovog proleća konačno ste spremni na neku trajniju, održivu vezu. Ako imate partnera ovo je trenutak da zajedno zacrtate neke ciljeve - možda početak zajedničkog života, veridba ili čak i razmena bračnih zaveta. Ono što može da bvude prepreka jeste činjenica da je ovo period u kom će posla biti više nego ikada, što će doprineti da manje vremena provodite sa partnerom. Zato pokušajte da usaglasite rokovnike i kalendare i da ne dozvolite poslu da vas razdvoji. Zanimljivo je da postoji šansa i da započente uspešan zajednički biznis sa partnerom, ukoliko je neko od vas dvoje dovoljno preudzimljiv.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ovan

Ako ste singl, od 3. aprila počinje sjajan period za vas u kome će biti dosta flerta i dobrih prilika za ljubav. Ipak, vodite računa da ne započinjete odnose u periodu od 13. maja do 25. juna, može se desiti da bude neozbiljan i više prijateljski.

DEVICA

More ljubavi bi moglo da vam donese snažen struje, ali vi ste spremni za to! Ne samo da ćete biti puni stasti, već će se ona uvući u svaku kutak vašeg života. Imaćete nekoliko epski romantičnih uspona, ali čuvajte se i sunovrata.

RepublikaFoto: pixabay.com
Devica

Zanimljivo je da vas posle završetka prolećne sezone, očekuju neki važni događaji - možda ćete zatrudneti ili biti zaprošeni, a ukoliko ste singl nećete ni želeti da promenite taj status, već ćete uživati u ljubavnim avanturama kao nikada pre.

STRELAC

Godina vam je startovala obeležena poslovnim izazovima i zadacima, ali to će od početka aprila promeniti. Možete da očekujete brojna interesantna poznanstva, a između ostalog ovo je prvi put od 2003. godina da su aspekti takvi da je sasvim moguće da ćete upoznati partnera koji vam je suđen.

RepublikaFoto: pixabay.com
Strelac

Ako ste zauzeti, ovog proleća ćete možda isplanirati putovanje iz snova ili ćete doneti odluku o kupovini/renoviranju zajedničkog doma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading