Vatreni Ovnovi i Škorpije čarobnjaci: Evo kako se SVAKI horoskopski znak PONAŠA U KREVETU

Autor: Republika

Lifestyle

09.03.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određene horoskopske znakove "bije" glas da su odlični u krevetu, međutim, to ne znači da ostali nemaju šta da ponude kada su intimni odnosi u pitanju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Saznajte šta vas očekuje sa određenim znakom, odnosno za šta su talentovani.

Ovan: Hrabar i vatren

Nad Ovnom vlada Mars, planet želja, pa je Ovan taj koji preuzima inicijativu u spavaćoj sobi. Ovnovi su vatreni i uvek spremni za akciju, a s njima vas pod jorganom čeka vrtlog strasti.

Bik: Nežan i odmeren

Bik poseduje izdržljivost i kod seksualnog partnera voli da aktivira sva čula za maksimalno uživanje. Zamislite sveće, svilenu posteljinu, puno erotskih dodira i strast u prekrasnom ambijentu.

Blizanci: Mentalni gimnastičari

Blizanci se bave fantazijama. Bez obzira šalju li vam eksplicitne seksi poruke na poslu ili vam šapuću "prljave" reči na uvo, oni će svojim mentalnim pokretanjem fantazija i ispitivanjem granica mašte pokrenuti lavinu uzbuđenja u spavaćoj sobi, navodi Kosmopolitan.

Rak: Intuitivni um

Čak i ako je u pitanju prvi susret ili neobavezna veza, s Rakom ćete se blisko povezati. Zbog njihove intuitivne prirode možete pomisliti da vam čita misli dok vam pruža nezamislivo zadovoljstvo u predigri.

Lav: Glamur filmskih zvezda

Lavovima vlada Sunce, a kada postanete intimni s Lavom, imaćete osećaj da ste zvezda. Kućni video, seksi fotografije, zavodljiv donji veš i odlično osvetljenje se ne dovode u pitanje.

Devica: Boginja

Nemojte dopustiti da vas izraz "devica" zavara. Budući da Devicom vlada Merkur, planet uma i komunikacije, to znači da Device mogu smisliti neke prilično složene fantazije, upakovane u precizno skrojen scenario s vatreno "prljavim" razgovorom.

Vaga: Umetnik zavođenja

Za Vage, kojima vlada Venera, seks je umetnost, a predigra je jednako kreativna, kao i glavni deo. Vage su orijentisane na ravnotežu i svestrane su u spavaćoj sobi, što znači da ćete isprobati i dominaciju i predavanje.

Škorpija: Erotski čarobnjak

Škorpije su poznate po svojoj seksualnoj spretnosti, a vođenje ljubavi sa Škorpijom može se osetiti kao novo, duboko i nevaljalo iskustvo koje ćete satima nakon vrteti u glavi. One se ne boje novih iskustava i vole uzbuđenja s naznakom tajnosti.

Strelac: Do beskraja i dalje

Vođenje ljubavi sa Strelcem je putovanje, a ne stizanje na odredište, i to novo, uzbudljivo i divlje. Strelci su poznati po eksperimentalnoj i avanturističkoj prirodi pa su skloni isprobavanju novih stvari sa svojim partnerom.

Jarac: Vladar

Profesionalci na poslu, gospodari u krevetu, Jarčevi vole da šefuju u kancelariji i u spavaćoj sobi, zapovedaju i angažuju svog ljubavnika (ili ljubavnicu) u snažnoj i dinamičnoj igri u krevetu.

Vodolija: Trendseter

Vodolije razmišljaju izvan ustaljenih okvira i odlučuju se za visokotehnološke seksi igračke i uređaje. Oni pružaju nova iskustva i osećaj da cela stvar izgleda kao vrući eksperiment.

Ribe: Poezija u pokretu

Vođenje ljubavi s Ribama izgleda poput poezije, s nežnom predigrom. Ribe se vole prepustiti reci uživanja. Zamislite seks pod tušem, u toploj kupki ili u moru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading