Mame rođene u ovim horoskopskim znakovima su superroditelji

Autor:

Lifestyle

21.02.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supermame su žene koje sve postužu. Brižne su prema svojoj deci, kuća im blista i sve je na svom mestu, a one su uvek doterane i lepo sređenje. Dok im neke žene zavide, druge misle da je stvar u njihovoj organizaciji. Ali, možda je za sve zaslužan horoskopski znak u kojem su rođenje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sertifikovani astrolog Tara Vogel, čija su tumačenja skrivenih poruka koje šalju zvezde, tvrdi da nekim znakovima roditeljstvo jednostavno "ide od ruke".

Devica

Device su poznati perfekcionisti. Jednom kada nešto naume, to će i učiniti, i to na najbolji mogući način. Sve u njihovom životu mora da bude uredno i perfektno pa zbog toga stižu da urade veliki broj obaveza na različitim stranama.

- Devicama je na prvom mestu zdravlje, a i hrana im je važna - kaže Vogel i zbog toga im je kuća uvek uredna a skuvan ručan poslužen za trpezom.

Rak

Svet mama rođenih u znaku Raka potpuno se vrti oko dece. S obzirom na to da su žene rođene u ovom znaku jako emotivne, njihov porodični život uglavnom je usmeren na decu i zadovoljenje njihovih potreba.

- Rak neguje hranom - kaže Vogel, pa se može očekivati da će biti posvećene pripremi zdravih i ukusnih obroka za svoje dete.

Ribe

- Majke Ribe su jako kreativne - ističe Vogel. Te mame se bude u zoru kako bi deci pripremile ukusne palačinke, a sve slobodno vreme provode sa svojom decom trudeći se da ga ispune sadržajem koji je usmeren na učenje i izražavanje kreativnih potencijala.

Međutim, Vogel upozorava da postaju u nekom trenutku i prenaporne jer svoju decu mogu opteretiti brojnim zadacima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovan

Majke rođene u znaku Ovna vole originalnost. Vodi ih energija da one i njihova deca budu u svemu najbolje. Zato će ove mame u društvu isticati uspehe svoje dece u školi i hvaliti se novim nameštajem, ili radovima u domu.

- Ovnom vlada Mars pa samo žele da se takmiče - kaže Vogel.

Lav

- Lav je u srcu veliko dete. Toliko su ponosni na svoju decu jer su ona zapravo odraz njih samih - poručuje Vogel.

Osobe rođene u znaku Lava su kreativne i vođe, pa dobijate majku koja je glavna i uvek razmišlja o novim idejama za decu ili donosi kolače, neobičnog oblika, koje je sama pripremila kod kuće na dečje zabave. Ono čega moraju da se čuvaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading