Vaše priče su sigurne sa njima: Ova 3 horoskopska znaka tajne nose u grob!

Autor: Republika

Lifestyle

20.02.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se nekome poveravamo, naravno da želimo da ta osoba čuva našu tajnu. Međutim, nismo svi isti i postoje osobe koje jednostavno ne mogu da izdrže. Različiti horoskopski znakovi različito čuvaju tajne. Dok će neki sa vašom tajnom otići u grob, drugima je bolje da ništa ne govorite ako niste spremni da za to sazna ceo svet.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vaše tajne su bezbedne kada se radi o ova tri znaka:

BIK

Bikovi su sjajni u čuvanju tajni i shvataju ih vrlo ozbiljno. Kada im saopštite nešto što bi trebalo da ostane među vama, oni će to shvatiti kao posao. Verujte, ni najzahtevniji mučitelji ne bi uspeli da od njih izvuku informaciju.

LAV

Lavovi veoma ozbiljno shvataju važnost čuvanja tajni. Ako pomisle da će doći u nezgodu da podele nečiju tajnu, promeniće temu razgovora i tako osigurati da tajna ostane skrivena. Lavovi su časni, a tračarenje smatraju neprihvatljivim.

ŠKORPIJA

Škorpije su majstori čuvanja tajni, posebno svojih. Zapravo, oni  nikada ne dobiju poriv da podele bilo čiju tajnu. Naravno, u nekom trenutku sigurno mogu iskoristiti tu tajnu kako bi vas ucenili da dobiju nešto od vas, ali neće se izbrbljati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading