Ko je jednom slagao njih, pakao mu neće teško pasti... Ovih 5 znakova zodijaka "namirišu" laž na kilometar!

Autor:

Lifestyle

18.02.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste se usudili da muljate u prisustvu ovih 5 znakova zodijaka u gadnom ste problemu. Prvo i osnovno svako od njih namiriše laž i prevaru toliko dobro da ćete pomisliti da imaju paranormalne moći kojima čitaju misli. Druga stvar koju treba da znate, jeste, da kada se usudite na taj korak imajte na umu da ćete ostatak života provesti u teškim mukama, tako da vam pakao neće teško pasti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Uvek morate biti na oprezu sa takvima i ne treba pokušavati da ih prevarite ili nešto prikrijete. Lakše je reći istinu odmah nego pokušati opravdati svoju prevaru kasnije.

Riba

Ribe su vrlo intuitivni znakovi zodijaka. Takođe su ranjivi i osetljivi, ali priroda njihovih "rendgenskih" sposobnosti prilično je skrivena u činjenici da Ribe imaju bukvalno natprirodnu intuiciju. Ribe vrlo dobro razumeju šta pokušavate da sakrijete od njih. Ne moraju čak ni da razgovaraju sa sagovornikom da bi razumeli šta se sa njim događa i šta je planirao. Predstavnici znaka savršeno čitaju gestove i izraze lica. Oni su pravi detektori laži.

 

 

Rak

Rak je vrlo osetljiv i emotivan. Ima visoko razvijenu sposobnost za empatijom. On drugu osobu bukvalno oseća kao sebe. Rakove je lako povrediti. Zbog toga, doživevši veliku količinu bola, Rak brzo nauči da "čita" lica ljudi. Najbolje od svega, njihove sposobnosti deluju u ličnim vezama. Rak uvek sazna za tajnu vezu ili izdaju. Stoga je bolje ne izdati krhko poverenje ovog znaka.

Škorpija

Naravno, Škorpije su lideri među onima koji mogu da "namirišu" laži na kilometar. A sve zato što su i sami ovi horoskopski znakovi odlični lažovi i manipulatori. Oni majstorski savladaju tehnike upravljanja ljudima, često ih koriste. Škorpije poznaju sve tehnike. Čak i ako to nisu namerno naučili, to im je u krvi. Oni bukvalno znaju sve o tome kako uticati na čoveka i dobiti od njega ono što želi. Stoga vide laži od prve sekunde.

Jarac

Jarac voli da razmišlja i analizira. Sve to pomaže mu da vidi ljude, tako da je okružen samo onim ljudima u koje ima poverenja.

Blizanci

Blizanci pripadaju vrsti ljudi koji jednostavno ne mogu biti sami. Svakako im je potrebna komunikacija, i nije uvek važno sa kim. Čini se da s toliko prijatelja Blizanci izgube osećaj ko je ko. Ali, ne! Oni odmah određuju kome da veruju i od koga treba da se drže dalje. Blizanci mogu izgraditi dobre odnose sa gotovo svima, ali samo retke smatraju svojim prijateljima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading