Budi se energija Marsa: Pun mesec u Lavu donosi hrabrost koju možete da iskoristite da osvežite svoj život

Autor:

Lifestyle

07.02.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju ove nedelje dogodiđe se zanimljiv astrološki aspekt. Pun mesec će se pojaviti u znaku Lava i doneće neophodnu hrabrost i spremnost da se suočimo sa životnim izazovima budeći energiju ratobornog Marsa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Tokom punog meseca u Lavu budite hrabri da probate ono o čemu ste maštali

Ipak, i pored naleta energije koji nas očekuje, pun Mesec ohrabruje i da radite na ljubavnim i porodičnim odnosima.

Samopouzdanje koju nam u ovoj mesečovoj fazi daje Lav pomoći će da ostvarite balans između senzitivne i racionalne prirode.

Tek tada ćete uspeti da ostvarite sva nadanja.

Ovaj pun Mesec povezan je sa mladim Mesecom koji se dogodio 24. januara i doneo neverovatne promene u emotivnom životu, kao i nagle promene raspoloženja. Zato u periodu između 9. februara (početak punog Meseca) i 23. februara (mlad Mesec) treba ispraviti greške koje ste napravili na emotivnom planu tokom prethodnog meseca.

Dopustite da bar delić sjajne energije punog Meseca ispuni vašu dušu. Pomoći će vam da pročistite misli, telo, um i srce.

Počinjete polako da spoznajete svoje biće, a nepotrebne stvari vas napupštaju i zauvek nestaju u tragu vremena. Mnogi će tokom ovog punog meseca dobiti priliku da budu nagrađeni za trud koji su uložili u poslednjih šest mesci.

Ako nešto zaista želite, ili želite nešto da pokušate, probate nove životne avanture ili ste nešto hteli da kažete, sada je pravo vreme da se oslobodite svih stega i iskusite ono što ste oduvek želeli.

Bez straha, bez ustručavanja, bez bojazni odvažite se na avanturu. Jer, na kraju, šta je život. Samo igra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading