VENERA I MARS KVADRAT SATURN: Oprez sledećih 10 dana - posebno OVA 4 znaka!

Autor: atma.hr

Lifestyle

03.10.2017

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venera (od 4. 10. do 10.10), a potom i Mars (od 4. 10. do 13.10) primaće težak aspekt Marsa iz znaka Strelca. Iako ove dve planete u saradnji traže ljubav, strast i bude težnju prema voljenju, Saturn to ograničava.

  

RepublikaFoto: pixabay.com
PAŽNJA! Saturn će da nas ograničava da se volimo narednih 10 dana

Scenariji su sledeći:

  • suočavamo se sa stvarnošću i shvatamo da nam druga strana ne može uzvratiti naklonost i ljubav koju tražimo i očekujemo
  • strah i nesigurnost podstiču nas na povlačenje. Imamo osećaj da nismo dorasli situaciji. Bežimo od bliskosti i intimnosti, a utehu tražimo u površnoj avanturi
  • neko iz prošlosti ponovno ulazi u naš život. Pitamo se da li je to dobro za nas, puno je sumnji i neizvesnosti
  • prekid odnosa koji je dugo vremena opterećen problemima i u kojem je nestalo privrženosti, strasti i iskrenosti
  • buđenje strasti i privlačnosti prema osobi koja je znatno mlađa ili starija od nas
  • zbog straha od povrede u stanju smo da odbijemo jedan poziv, distanciramo se od osobe koja nam se sviđa, igramo igru nedostupnosti, nadajući se da će se ona uloviti u našu mrežu. Želimo ljubav, a svojim postupcima je odbijamo od sebe
  • problemi s autoritetima i finansijska ograničenja

 

 

 

U svakom slučaju, na površinu isplivavaju strahovi zbog kojih se povlačimo i distanciramo od svega što preti našoj ranjivosti. Lako gubimo veru u vrednost i značaj ljubavi, smatramo da nije moguća za nas.

Obratite pažnju na ono što će vam se događati idućih nešto malo više od desetak dana. 

Ovaj aspekt bit će posebno značajan za Device, Strelčeve, Blizance i Ribe, one koji imaju podznak u tim znakovima ili neke ključne planete. U taj ciklus uvešće nas pun Mesec u znaku Ovna 5. oktobra, koji zahteva buđenje lične moći, snage i odvažnosti, podstiče nas da se zapitamo, šta je moje, a šta tvoje. Postaje nemoguće više živeti u prošlosti.

 U navedenom razdoblju posebno će biti zahtevno 9. i 10. oktobra, kada će Mesec boraviti u znaku Blizanca i ući u zahtevan aspekt s Venerom, Marsom i Saturnom. Situacija će se zaoštriti, tenzije će biti na vrhuncu, reči će biti teške, ali već u idućim danima dolazi lagano smirenje. Kad se temperatura spusti, hladne glave odlučite šta dalje, a odluke ne donosite u stanju ljutnje, povređenosti i uznemirenosti.

Zapitajte se da li imate i dobijate ono što zaslužujete ili ste daleko podcenili sebe, svoje lepote i vrednosti? Da li ulažete svoju energiju u odnos kojem je prošao vek trajanja, sve ste nesrećniji, ali niste spremni reći "ne" i otići? Smatrate da tako gubite sigurnost, koju ionako ne posedujete ili za nju plaćate previsoku cenu.

Lekcije i uvidi biće poučni u svrhu otklanjanja emocionalnih blokada i strahova koji su možda nastali u detinjstvu, a ometaju ili onemogućavaju ostvarenje veze ili življenje dugotrajnog zadovoljstva u intimnom odnosu. Možda ćete shvatiti da ste došli pred zid i da ne postoji prolaz, nema više vrata koja možete otvoriti. Preostaje vam jedino da izađete iz tog prostora odnosa i zatvorite vrata za sobom.

Julijana Oremović, astrolog

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading