NEDELJNI HOROSKOP DO 9 FEBRUARA: Sedmica puna izazova na svakom polju - Vodolije se osećaju bespomoćno, Ribe prave greške u ljubavi, a nekima će ovo biti dobri dani

Autor:

Lifestyle

02.02.2020

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeća nedelja biće dinamična za sve znakove kako na polju posla, tako i na polju ljubavi. Neki će ostvarivati izvanredne rezultate, dok će neki raditi puno više. Nekim znakovima predstoji puno izazova koji će ovu nedelju učiniti teškom. Generalni savet svima je da se strpe i da ovaj period iskoriste za sticanje novih iskustva iskustva.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

OVAN

Posao: Pokazaće se da su vaši potezi doveli do novih finansijskih mogućnosti. To će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smjelije poteze. Neki će u poslovima s nekretninama napraviti rezultate iznad svakog očekivanja.

Ljubav: Tokom sledeće nedelje biće puno trentaka za provod i zabavu. Očekuje vas puno poziva od društva, ali sve te besane noći budiće u vama prazninu. Tokom tih trenutaka rado ćete se setiti dragih osoba i malih znakova pažnje koji će u vama buditi nostalgiju.

Savet: Budite strpljivi i ostanite mirni.

BIK

Posao: Kako nedelja bude odmicala, biće sve jasnije da ono što radite u životu ima izuzetan značaj. To će vas motivisati da radite više i predanije. Zbog zalaganja moguće je da vam se ukaže poslovna ponuda o kakvoj ste dugo maštali.

Ljubav: Većinu vremena tokom ove nedelje bićete okruženi malobrojnim, ali bliskim prijateljima. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete nadilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami biće otvoreni za nove ljude, upoznavanja i nova iskustva.

Savet: Ne rasipajte snagu i posvetite se samo sebi.

BLIZANCI

Posao: Ove nedelje sići ćete sa visine na kojoj ste bili u prethodnom periodu. Ali, ne očajavajte. Prizemni poslovi će vas naučiti redu i disciplini što će vam se kasnije višestruko vratiti.

Ljubav: Za vas i prema vama će postojati dobre okolnosti kad se o ljubavi radi. Imaće te utisak da su svi pogledi upereni u vas. Rado ćete izlaziti i pokazivati se drugima. Oni u vezama biće jako raspoloženi za nežnosi. Neki će zajedno putovati.

Savet: Budite iskreni prema sebi i drugima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

RAK

Posao: Nećete zapostaviti niti jedan detalj. Vaša preciznost biće pohvaljena. Ovih dana ukazaće se prilika da iskažete svoju kreativnost. Inovacije na kojima ćete raditi uticaće na vas i ljude u okruženju. Budite hrabri i upustite se u nove poslovne izazove.

Ljubav: Vaši poznanici ili komšije pozivaće vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste sresti osobu koja će vas zainteresovati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama biće opušteni i uživaće u svakom trenutku.

Savet: Budite otvoreni prema ljudima.

LAV

Posao: Na radnom mestu događaju se raznolike stvari, a poslovi dobijaju na težini. To je nešto što vas pomalo brine, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete mnogo raditi, ali rezultati neće izostati.

Ljubav: Vaše kretanje među ljudima biće intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog pola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama biće otvoreni sa partnerom i doživeće prijatne trenutke.

Savet: Obnovite svoj stari hobi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Devica

Posao: Ostvarili ste ciljeve iznad očekivanja i sad osećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Ko može, neka putuje. Ko još radi, verovatno će i dalje raditi puno, a neki će menjati kolegu, pa će imati više posla. Napunite se energijom i uz osmeh se upustite u borbu sa obavezama.

Ljubav: Prvi deo nedelje kao da će vas ljubav mimoilaziti, no od sredine nedelje neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da reagujete na provokacije. Nemojte to da radite.

Savet: Potrebno vam je više sna.

VAGA

Posao: Mogli se pojaviti situacija da nešto morate žrtvovati zarad karijere. Preispitajte zato svoje ciljeve i vrednosti. Sve što će vam se dogoditi zavisiće od vaših želja.

Ljubav: Nalazite se u fazi bogatog porodičnog života. Gotovo da neće biti značajnijeg događaja u koji nećete uvući svoju porodicu. Oni u vezama posvetiće se tome da svoje partnere upoznaju sa rodteljima.

Savet: Bavite se sportom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

ŠKORPIJA

Posao: U poslu ćete se malo nadmudrivati ili takmičiti. Doći će do izražaja vaš borbeni duh. Sa autoritetima trenutno ne stojite najbolje, pa pazite kako sa njima sarađujete. Ne insistirajte na svojim idejama, jer još nije vrijeme da se neke od njih ostvare. Izdržite još malo.

Ljubav: Ukoliko ste sami vreme ćete posvetiti traženju nove ljubavi. Neće vam biti teško otići na kraj sveta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama biće puni iznenađenja za svog partnera.

Savet: Idite u teretanu.

Strelac

Posao: Tokom nedelje na vašem radnom mestu pokazaće se da vi imate potrebna znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali, morate sa drugima sarađivati kako bi ste ostvarili svoje ciljeve.

Ljubav: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete na zabavama ili na sportskim priredbama. Neko vam je naročito naklonjen i jedva čeka da ga primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos bće stabilan i bez trzavica.

Savet: Budite strpljivi.

JARAC

Posao: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.

Ljubav: Prvi deo nedelje doneće lepe ljubavne događaje, a od sredine nedelje stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva će se smanjivati, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

Savet: Ne trebate smanjivati svoje kriterijume.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

VODOLIJA

Posao: Čini vam se da je sve u rukama drugih. Što je najgore, biće u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo uticati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da bi to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Sarađujte sa kolegama uz diplomatsku opreznost.

Ljubav: Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju dobar odnos koji možete živeti. Od vas zavisi da li ćete se okrenuti ka svetu ili ka tami.

Savet: Izdržite, bićete nagrađeni.

RIBE

Posao: Sve što je šematski sada vas sputava. Bićete u poziciji da se trebate prilagođavati novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte divljati, nego prođite kroz to. Druge vam nema. Ako ništa, bićete bogati za jedno novo iskustvo koje kasnije možete da naplatite.

Ljubav: Bez obzira na unutrašnju sigurnost i samopouzdanje, pravićete kardinalne greške. Od vas i vaše vašoj sposobnosti samokontrole zavisiće uspeh u vašem ljubavnom životu. Potrudite se i dajte sve od sebe, ali pri tom budite realni i objektivni prema sebi i drugima.

Savet: Istražite svoje talente i upustite se u nešto novo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading