Astrolozi upozoravaju: Aspekti na nebu kakvi se dešavaju samo jednom u generaciji, vreme je da se suočimo sa sudbinom

Autor:

Lifestyle

09.01.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 2020 godini na nebu će se dešavati kretanja koja će nam konačno omogućiti da sudbinu za svoje živote preuzmemo u svoje ruke. Astrolozi navode da su ovakvi događaji u našem kosmosu vrlo retki i da se dešavaju jednom u generaciji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sudeći prema astro prognozama uskoro će se na nebu dogoditi redak fenomen – Saturn, poznat kao kosmički učitelj, će se poravnati zajedno sa Plutonom, planetom koja predstavlja rušenje i izgradnju novog.

Konjukcija Saturna i Plutona će se dogoditi sredinom januara, a ona se inače javlja svake 34 godine, što govori koliko je ovo redaki značajan događaj. Zbog ovoga ćemo osetiti brojne promene, poput prevazilaženja dosadašnjih ograničenja i odbacivanja starih obrazaca ponašanja (na mentralnom, emocionalnom i poslovnom planu).

Gotovo u isto vreme dogodiće se još jedan značajan događaj, točnije 10.01.2020., kada se Sunce i Merkur približavaju pomračenju Meseca, a veliki broj planeta pozicionarnih na nebu imaće magičnu moć da menjaju svet i naše živote.

Zato, dobro zapamtite ovaj datum jer tada započinje period transformacije.

Ovo neće biti jedini veliki astro događaji u 2020. godini , jer će se pored toga odigrati još dve konjukcije uključujući planete Saturn, Pluton i Jupiter, a svaka od njih delimično utiče i na poziciju moći. Bilo da je reč u vladi ili finansijskom sektoru, možemo očekivati iznenadne promene.

Ove konjukcije takođe najavljuju da ćemo tokom narednih godina morati preuzeti veću odgovornost za svet i dobro se pripremiti za konstantan napredak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Planeta Mars

Marsova ravnodnevica (ekvinocij), trenutak kada se Sunce nalazi tačno nad ekvatorom te planete, biće  glavni astrološki događaj godine.

Kako Saturn bude ušao u Vodoliju, što će se dogoditi u periodu oko ravnodnevnice, pokrenuće se nova tehnološka revolucija, nalet energije koji je fokusiran na otkrića i istraživanja. Tokom ovog perioda, kreativno razmišljanje može dovesti do bolje komunikacije i nove saradnje kao i napredak u različitim oblastima nauke.

Retka pomračina Sunca u junskom solsticiju (kratkodnevnica) je takođe jedan od značajnijih događaja u 2020. Energija će tada proći kroz jedan od najspiritualnijih centara, mistični i magični Tibet.

To znači da će planete izvršiti svoj uticaj i "otključati" misterije života, mudrosti i tajne drevnih civilizacija, što će svima kolektivno pomoći da pronađemo bolji način života.

Kako se bližimo kraju 2020, Jupiter će ući u Vodoliju i doneti pravdu i red na zemlji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading