Proglašen najnesrećniji znak u 2020. godini: Teško vama, čekaju vas zamke na svakom koraku!

Autor: telegraf.rs, Republika

Lifestyle

29.12.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći prema horoskopu postoje tri znaka koja će imati najmanje sreće u narednoj godini.

RepublikaFoto: pixabay.com
Univerzum je u neprekidnom pokretu, planete i milijarde zvezda emituju energiju dok ovo čitate!

U astrologiji, kada je reč o sreći, obično se gleda aspekt planete Jupiter. Ovu planetu nazivamo i planetom koja daje i planetom sreće. Ukoliko je aspekt ove planete povoljan za vas, trebalo bi da slavite.

Jupiter je ušao u horoskopski znak Jarca 3. decembra 2019. godine i tu će ostati naredne dve i po godine što će Jarčeve učniti najsrećnijim znakom Zodijaka.

S druge strane planeta Saturn se smatra nosiocem loše sreće i loših aspekata.

Pogledajte listu najnesrećnijih znakova za 2020. godinu, a jedan znak se posebno izdvaja po lošim događajima i nalazi se na prvom mestu na ovoj neželjenoj listi:

1. Ovan

RepublikaFoto: pixabay.com
Ovan

Kada je Jupiter u Jarcu, ova planeta formira kvadraturu u Ovnovima što je jedan od najgorih aspekata kada je reč o sreći. Imaćete osećaj kao da su vam sve zamisli blokirane i da ne možete da nađete izlaz. Kao da ovo nije dovoljno, svaki mali korak koji ćete pokušati da napravite vodiće u nestabilnost.

Savet astrologa je da tokom 2020. godine usporite i da se ne činite velike promene. Tokom narednog perioda čekaju vas brojne zamke i prepreke pa izbegavajte finansijska ulaganja.

Savetuje vam se oprez tokom putovanja jer su tokom naredne godine moguće manje nezgode.

Međutim, još dva znaka ne čeka baš veseo period...

2. Rak

RepublikaFoto: pixabay.com
Rak

Rakovi, moraćete da se pripremite za to s čime ćete se suočiti u narednoj godini. Jupiter će biti u suprotnosti od Saturna i to će činiti da se stvari odvijaju jako teško. Neki ljudi će pokušati da vas sputaju u mnogim radnjama.

Budući da ovo sada znate najvažnije je da tokom 2020. godine slušate svoju intuiciju. Verujte u svoju unutrašnju snagu. Nemojte da investirate novac u rizične poslove niti pozajmljujete novac od Škorpije. Nemojte da verujete nikome dok se ne pokaže da vas neće povrediti niti vam nauditi.

3. Vaga

RepublikaFoto: pixabay.com
Vaga

Biće vrlo komplikovano kada je reč o poverenju u druge. Jupiter i Saturn formiraju težak aspekt u Ovnovima koji obično donosi lošu sreću pa bi trebalo da izbegavate sve u čemu sreća igra najvažniju ulogu, a pod time mislimo i na finansijska ulaganja i hod kroz nepoznati put.

I u ljubavi neće biti slatko, naročito u drugom delu godine. Dobro otvorite oči za sve koji vam ulaze u život. Nemojte da padate na lažna obećanja i zaveta na večnu ljubav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading