HOROSKOP ZA SREDU 11. 12. - Rakovi zarađuju veliki novac ulaganjem u OVAJ biznis, Vage na jednom mestu čeka sudbinsko poznanstvo

Autor:

Lifestyle

11.12.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

U ovom periodu Bikovi mogu očekivati napredak na poslovnom planu, naročito u komunikaciji i upoznavanju novih saradnika. Zato je važno da što više razgovarate sa poslovnim saradnicima i ne propuštaju nijedan poslovni sastanak, jer takva vrsta poznanstva može im mnogo toga doneti. Rakovima su takođe zvezde naklonjene. Osobe rođene u ovom znaku bi trebalo da se posvete ulaganju u trgovinu jer tu mogu zaraditi veliki novac.

Slobodne Vage čeka sudbinsko poznanstvo. Na poslu i u kontaktu sa kolegama osobe rođene u ovom znaku mogu pronaći svoju srodnu dušu.

Vodolije i Jarčevi narednih dana treba da se pričuvaju i više odmaraju. Naročito Jarčevi moraju da vode računa o sebi jer su mogući bolovi u leđima.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading