HOROSKOP ZA SUBOTU 7. 12. - Vage stupaju u tajnu vezu sa šefom, Lavovi moraju da čuvaju svoje srce

Autor:

Lifestyle

07.12.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Veliki broj planeta u polju biznisa Lavovima može doneti poslovnu ekspaniziju. Osobe rođene u ovom vatrenom znaku mogu očekivati unapređenje na poslu kao i povećan priliv novca.

Vage koje su zaposlene mogu započeti tajnu vezu sa šefom. Ukoliko se ovo desi morate biti na oprezu jer vam ovakav odnos neće doneti napredak već može izazvati veliki broj problema.

U ovom periodu Strelčevi i Jarčevi će imati bolove u zglobovima, dok Lavovi moraju da pripaze na svoj kardiovaskularni sistem jer mogu osetiti tahikardiju.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading