Poklanjamo magazin "Astro": Jupiter u Jarcu, vreme je za nova pravila

Autor:

Lifestyle

01.12.2019

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jupiter u jednom znaku boravi godinu dana. Trećeg decembra ova planeta ekspanzije i blagostanja završava svoj boravak u znaku Strelca i prelazi u znak Jarca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U Astro magazinu pročitajte kako će se ovaj tranzit odraziti na svaki znak. Šta možete da očekujete, kao i kako treba da postupate tokom narednog perioda. Jarac je ambiciozan znak sklon redu i disciplini. Jedino oni koji vredno rade i uporni su u ostvarenju svojih ciljeva, mogu očekivati nagradu tokom ovog tranzita.

Ulazak Jupitera u znak Jarca će ovu planetu dovesti u kontakt sa Plutonom. Konjukcija Jupitera i Plutona nateraće nas da promenimo odnos prema prošlosti i svemu onome što je već mrtvo.

Našim čitaocima donosimo i deteljan nedeljni horoskop. Otkrijte kako će ovi tranziti uticati na svaki znak i šta možete da očekujete tokom naredne sedmice.

Sve ove zanimljive priče, kao i još puno korisnih informacija možete pročitati u Astro magazinu koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana magazina Astro za 02. decembar 2019. godine

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading