Jupiter u znaku Jarca: Svakom sledi lekcija koju treba da savlada, kako bi dosegao sreću u životu

Autor:

Lifestyle

01.12.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jupiter je planeta sreće koja donosi širenje na svim poljima i velike stvari. S obzirom na to da će u periodu boravka u Jarcu (02.12.2019. do 19.12. 2020.), Jupiter doći u konjukciju sa Satrurnom i Plutonom, ovo bi mogla da bude izuzetno dobra i plodna godina za sve one koji pametno postpuaju tokom ovog tranzita i savladaju izazovne lekcije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pored sreće, blagodeti i širenja Jupiter donosi i lekcije koje je neophodno savladati. Svi oni koji budu bili "dobri đaci", nakon završenog tranzita mogu očekivati nagradu i satisfakciju jer Jupiter nagrađuje zalaganje.

Ovaj tranzit Jupitera mnoge osobe može učiniti ambicioznim, mogu biti posvećene gde ih zarada može odvesti ka bogatstvu i moći kada je poslovna pozicija u pitanju. Ako je negativno aspektovan onda se osoba može osećati jadno, bespomoćno, te može osećati žrtvu, a moguća je i preterana drama.

Optimizam Jupitera u Jarcu je dosta realan i utemeljen u činjenicama, pa se mnoge osobe mogu suočiti sa tim da sada trebaju učiti lekcije da bi došli do uspeha. Svi imaju u svojoj  natalnoj karti kuću kroz koju prolazi tranzit Jupitera u konjukciji sa Saturnom i Plutonom gde može nagraditi vredan rad i trud.

Veliku energiju i borbu može izazvati Mars koji će biti u tranzitu kroz Ovna od 28.06. 2020. do 06.01.2021. god. On će u jednom periodu biti retrogradan gde nam daje priliku da se povučemo i pripremimo novo osvajanje. Tranzit Jupitera uviek daje velike stvari, a sada uz konjukciju Saturna i Plutona su još moćnije i veće.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kako će ovaj moćan tranzit uticati na svakoga pojedinačno, zavisi od znaka i podznaka u kojem je osoba rođena.

OVAN

Kod Ovnova će tranzit Jupitera uticati na vaše polje karijere gde vas vašim trudom, radom i zalaganjem može postaviti na položaj koji realno zaslužujete. Ova godina za vas nimalo nije laka, ali vaš vladar Mars će boraviti dosta dugo u vašem polju i dati vam snagu i energiju da se za sve izborite.

Vaše sposobnosti rukovođenja, samouverenost i pouzdanost će vas vinuti do samog vrha. Vi se jednostavno divite sebi. Ako imate neke negativne aspekte onda možete biti preterano arogantni i dominantni bez respekta.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

BIK

Kod osoba rođenih u ovom znaku Jupiter će prolaziti kroz 9. polje što je odličan aspekt za učenje i stručno usavršavanje. Ako ste na studijama, onda će ova godina biti godina završetka. Generelano gledano uz konjukciju Saturna i Plutona, vi svakako završavate s nekim područjem vašeg života u ovoj 2020. godini.

Neki novi pogledi na život se pokreću, a možda i neki zakon sada vam može ići na ruku. Usvajate neke nove poglede, novu filozofiju ili odlazite u inostranstvo. Trebate paziti da ne budete arogantni i uobraženi.

BLIZANAC

Blizancima tranzit Jupitera u znaku Jarca može doneti novac od nasledstva ili nekog posla za koji ste dugo čekali naplatu. Moguće je da u ovoj godini da upravljate nečijim tuđim novcem ili da radite za osiguravajuće kuće.

Pojedini Blizanci mogu doći do novca kroz partnerske odnose. Emocije vam mogu biti snažne, a želja za seksom povećana. Ako imate negativnih aspekata onda možete biti bahati s novcem, nepošteni i pogrešno donositi zaključke.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

RAK

Tokom ovog tranzita kod Rakova je moguće stupanje u brak. Možete imati veliku sreću i ući u brak sa bogatim partnerom i u rešavanju svih pravnih pitanja. Ugled je jako bitan u ovoj godini. Ako vam je Jupiter negativno aspektovan, onda ne dozvolite prevelik optimizam s drugim ljudima.

LAV

Lavovi tokom ovog tranzita mogu očekivati rešavanje radnog statusa. S obzirom na to da će Jupiter prolaziti kroz njihovo šesto polje, ovo je odlična prilika da oni Lavovi koji nisu u radnom odnosu budu aktivni po ovom pitanju i šalju svoj CV na što veći broj adresa.

Oni Lavovi koji ipak rade, Jupiter će im dati dobru organizaciju, lepu saradnju sa kolegama i dobru zaradu. Mnogi Lavovi sada mogu biti filantropi dok pojedini mogu imati problem sa zdravljem ili problem sa težinom. Nikako se ne preporučuje da budete arogantni jer na druge možete ostaviti loš utisak.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

DEVICA

Device će tokom ovog tranzita razmišljati o detetu, a mnoge dame koje su rođenje u ovom znaku moguće je da će se ostvariti kao majke.

Pojedine Device mogu sada imati uvećane prihode. Sreća je svakako naglašena u ovoj godini i bitne životne promene. Optimizam i vedrina su takođe naglašeni. Ako imate negativan aspekt Jupitera onda možete postati nemirni i preterano uživati u strasti i čulima.

VAGA

Vage će tokom ovog tranzita imati veliko spremanje. Ovo je izuzetno povoljan period za ulaganje u kuću ili stan. Bilo da ste imali u planu da kupite nekretninu ili renovirate vaš dom, sačekajte dok Jupiter uđe u znak Jarca i iskoristite naklonjenost zvezda za taj posao.

Pojedine Vage tokom tranzita mogu osećati i potrebu za izolacijom i želju da žive u prirodi ili na selu. Ukoliko imate izazovne aspekte Jupitera, onda roditelji na vas jednostavno ne mogu više utjecati, dok pojedine osobe mogu postati gramzive ili roditelji mogu biti agresivni prema vama.

ŠKORPIJA

Škorpijama će ovaj tranzit doneti prilike da se povežu sa drugim ljudima. Ukoliko se bavite pisanjem ili nekom vrstom komunikacije, ovo je sjajan period za dobru zaradu i napredovanjem na poslu.

Osobe rođene u ovom znaku bi trebalo da budu oprezne sa električnim napravama jer su mogući kvarovi.

Svakako, ukoliko imate vremena posvetite se pisanju i budite socijalno aktvini jer će vam se sigurno isplatiti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

STRELAC

Tranzit Jupitera kroz znak Jarca Strelčevima će doneti prilike o tome kako da nauče da štede i racionalno upravljaju finansijama. Zato ne bi trebalo preterano da trošite već da sa merom raspoređujete novac.

Ukoliko savladate ovu lekciju, ovo će biti jedna srećna godina za vas kada su napredak i finansije u pitanju. Vaš urođeni optimizam i veselost sada mogu biti malo prigušeni u Jarcu. Ako imate negativan aspekt, onda treba dobro da pazite da ne izgubite imovinu.

JARAC

Za Jarčeve sledi godina najveće sreće i radosti. Sada možete puno toga učiniti kako bi promenili status, položaj, unapredili svoje obrazovanje. Takođe, Jarčevi koji su dugo trpeli neku vrstu nepravde sada mogu očekivati adekvatnu naknadu za pretrpljen bol.

Ako vam je Jupiter negativno aspektovan, onda možete biti skloni lenjosti, pretjeranom trošenju te možete biti nestrpljivi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

VODOLIJA

Za razliku od ostalih znakova koji ovaj tranzit mogu iskoristiti za napredovanje na plju posla i finansija, Vodolije ne bi trebalo da svoju energiju troše na neke velike projekte. Tranzit Jupitera će osoba rođenim u ovom znaku doneti puno promena na mentalnoj i duhovnoj ravni.

Ovo je period kada bi Vage svoju energiju trebalo da posvete na izučavanju filozofije, duhovnosti, religije i pronađu smisao života.

Kod negativnih aspekta Jupitera, Vodolije svoju energiju mogu rasipati na preterano uživanje, trošenje i gubljenje vremena u besmislenim provodima. Zato je veoma važno da racionalno raspolažete sa svojom energijom jer će vam se sledeće godine to mnogostruko isplatiti.

RIBE

Ribe ovaj tranzit treba da iskoriste za saradnju sa strancima. Ovo je odličan period za zapošljavanje u stranoj kompaniji, rad sa strancima preko interneta na različitim projektima. Ne samo da će ovaj tranzit doneti dobru poziciju i uspostavljanje bitinih kontakata, već i dobru zaradu.

Tokom tranzita inuicija će vam biti izuzetno razvijena i nemojte se oglušavati o nju. Kuda vas ona povede sledite taj put i nećte se prevariti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading