Za ova 4 znaka zodijaka se lepe pare, ali zbog jedne greške ostaju praznih novčanika

Autor: Prva, Republika

Lifestyle

14.11.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki ljudi odlično raspolažu sa novcem, a neki troše bez razmišljanja i iz meseca u mesec se krpe do sledeće uplate na račun.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Astrolozi tvrde da na način na koji raspolažete novcem utiče i horoskop, a ovi znakovi su ozloglašene troškadžije.

Vaga

Vage uživaju u šopingu i često troše novac na stvari koje im uopšte nisu potrebne. Kada nešto žele, sklone su da bez razmišljanja na to potroše i više nego što bi trebalo i mogu, a zbog te navike se gotovo svakog meseca dovode do ivice bankrota.

Strelac

Strelci obožavaju izlaske i druženje, a u društvu su uvek prvi koji će častiti. Iako novac češće troše na druge nego na sebe, to najčešće rade bez razmišljanja o budžetu zbog čega često ostanu bez novca pre plate.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Foto: Ilustracija

Lav

Za razliku od Strelca, Lavovi novac obično troše isključivo na sebe, a vole da se časte i stvarima koje ne mogu da realno priušte. Spa tretmani, dizajnirana garderoba, putovanja... Osobe rođene u ovom znaku ne mare za svoj budžet i maksimalno uživaju u životu sve dok na naplatu ne sednu računi koje ne mogu da podmire.

Blizanci

Blizanci su uglavnom jako spontani i ne razmišljaju na duge staze, što ih čini i najneodgovornijim horoskopskim znakom kada je u pitanju novac. Toliko su neoprezni s novcem da su u stanju da potroše celu platu za samo jedan i češće su u novčanim problemima u odnosu na druge horoskopske znake.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading