Pun Mesec je period kruženja ogromne količine energije: Uz OVE SAVETE privucite ka sebi ljubav, sreću i novac

Autor:

Lifestyle

13.11.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pun Mesec sa sobom nosi ogromnu količinu energije i zato morate biti u mirnom stanju. U suprotnom, ukoliko izazivate sudbinu stići će vas negativni efekti. Sve što se događa u vašem telu, umu i duhu biće tokom punog Meseca pojačano. Ovo imajte na umu u narednom period jer od 12. do 19. novembra sledi pun Mesec.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Energija punog Meseca može biti dobra za vas ako je pravilno koristite. Može vam povećati količinu pozitivne energije, a može i uzburkati vaše osećaje i izazvati uznemirenost.

Pun Mesec je poseban dan u mesecu kada kreće kulminacija energije. Vibracije postaju snažnije na taj dan čak i na fizičkom nivou – voda u našem tijelu postaje nemirnija. Neki ljudi ovu promjenu podnose dobro, a neki ne.

Zbog toga neki mogu osećati puno više snage i entuzijazma na dan punog Meseca, neki mogu osećati više duhovnih vibracija, neki mogu biti vrlo nadraženi i nervozni, a neki mogu imati problema sa spavanjem u noći Punog Mjeseca.

Sve postaje snažno tokom Punog Meseca. Zbog toga, u zavisnosti od naše prirode i karakteristika, te određene kvalitete postaju snažnije u nama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ako smo u harmoniji sami sa sobom, pun Mesec će nam donieti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uviek reflektuje ono što nosimo unutar nas samih.

No, ako smo nemirni, osetiti ćemo više nemira i kaosa na taj dan. Znanstveno je dokazano da se na dan Punog Mjeseca događa više iznenadnih i impulzivnih zločina – to nije slučajnost.

Zbog toga pazite o čemu razmišljate tokom tog dana – moglo bi se ostvariti. Međutim, može nam doneti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju, pa čak i za proces isceljenja. Svaku energiju u svemiru možemo iskoristiti ili na konstruktivan, ili na destruktivan način – ovisi samo o nama.

Dakle, pun Mesec sa sobom nosi ogromnu količinu energije i zato morate biti u mirnom stanju. U suprotnom, to kod vas neće proizvesti pozitivne vibracije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sve što se događa u vašem telu, umu i duhu biće tokom punog Meseca pojačano. Ukoliko ste se malo naljutili, naljutiće te se još više. Ukoliko ste srećni, bićete. Ova energija je izuzetno jaka i zato treba znati usmeriti je na pravi put.

Sledećih saveta (za dva dana pre i dva dana posle punog Meseca) će vam pomoći da pravilno iskoristite njegovu energiju.

Suzdržite se i oprostite

Nemojte ulaziti u rasrave, i svađe i nemojte se ljutiti. Pun Mesec je vreme kada trebate biti mirni, pustiti neke stvari. To je vreme kada – dišući duboko – treba proći kroz poteškoće i oprostiti drugima.

Ukoliko ne možete a da ne raspravite nešto s nekim, makar se potrudite da se to dogodi bar dva dana nakon punog Mjeseca. Sve što se sada dogodi biće preuveličano. Zato se trudite da održavate balans i dobru energiju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Mislite pozitivno

Svakako treba misliti pozitivno, ali posebno tokom razdoblja kada je pun Mesec. Samo nemojte preterivati, jer tokom ovog razdoblja sve je preuveličano pa se i vaše pozitivne misli mogu umnožiti do te mere da možete izgubiti dodir sa realnošću.

Samo pet minuta pozitivnih misli dnevno je sasvim dovoljno da "pregurate" dan. Na primer, možete se pismom zahvaliti univerzumu na svemu što imate. Možete stati pred ogledalo i pohvaliti se. Možete prošetati i primetiti lepotu vašeg okruženja.

Maštajte, privucite obilje…

Zamislite kako vam se ostvaruju svi snovi. Period punog Meseca je odličan za unapređenje ove tehnike. Razmišljajte o svojim ciljevima i zapisujte ih sve na papir. Takor, ovo je odlično vreme za kreiranje Mape želja.

Zalepite na ploču sve svoje želje. Potrudite se, neka bude vesela, šarena i slikovita. Sve vreme provedeno u maštarenju o ispunjenju ciljeva u ovom razdoblju će samo doprineti ispunjenju.

Kada je Mesec pun, njegova energija se menja i tada, pod okriljem zakona privlačenja, ona je najdragocjenija za privlačenje obilja. Iako će zbog svoje snage na zdravstvenom planu mnogima napraviti neravnotežu i doneti nesanicu, za finansije je ta energija dragocena. Zbog toga se kaže da "pazite" o čemu razmišljate tokom ovih dana – može i da se ostvari.

Najjednostavniji ritual je da uzmete jednu novčanicu (po mogućnosti crvenu). Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osećaju) prema Mesecu dok sa punom koncentracijom vizuelizujete i osećate kako vam se novac umnožava. Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da "prenoći". Idući dan njome kupite nešto.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Slično ovome, kada je Mesec u fazi opadanja (nekoliko dana nakon uštapa) gledajte u Mesec i zamislite kako vaši problemi nestaju, opadaju. Moć vere, osećaja, afirmacije i vizualizacije, odnosno alatki zakona privlačenja udružena s ogromnom prirodnom energijom Meseca je kombinacija koja donosi rezultate.

Meditirajte

Možete meditirati sami ili u grupi.

Pošto nas pun Mesec obasipa tolikom energijom, meditacija će vam biti od velike pomoći u svakom pogledu.

Pošaljite malo dobre energije onima kojima je potrebna

Kada prođe najveći talas energije punog Meseca, pošaljite malo dobre energije, oproštaja i dobrote prijateljima, porodici, kolegama pa i potpunim strancima.

Pošaljite i nešto mirne energije na mesta koja pate, koja su gladna, koja su zahvaćena ratom. Potrudite se energiju slati iskreno, iz dubine duše.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading