Ovi horoskopski znakovi uvek imaju VIŠE SREĆE od ostalih

Autor: zenskimagazin.rs

Lifestyle

01.11.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurni smo da znate nekoga, ili ste i vi sami ta osoba, koja veruje da ima nekako više sreće nego pameti u nekim situacijama. U većini slučajeva vam „nešto“ pomogne ili vam da znak da treba da uradite nešto ili ne, napravite korak unapred ili se vratite dva unazad da bi sve išlo kako treba.

RepublikaFoto: Photo by bruce mars from Pexels

U astrologiji postoje znakovi koji upravo važe za takve – srećnike – koji da li zahvaljujući svojoj intuiciji ili određenim navikama uspevaju da postignu sve što su zamislili i u svakoj situaciji im ide dobro. U nastavku vam otkrivamo koji su, a vi otkrijte da li ste među njima!

Ovan

Ovnovi su prirodni lideri koji se stalno bore za svoje mesto, pa i za sreću. Zbog činjenice da nikoga ne čekaju da radi za njih i da bi njima bilo dobro, trude se maksimalno i ostvaruju sve što su poželeli, što rezultuje većim osećajem sreće.

Lav

Lavovi su poput Ovnova: iako vole da budu u centru pažnje, to je često zbog njihovih ličnih postignuća koji im donose sreću i sa kojima vole da se "šepure".

Devica

Device su znak koji ipak uspevaju ponekad da dožive neuspeh. Međutim, zbog činjenice da znaju kako da pređu preko toga i nauče nešto novo, one se ispravljaju i dolaze do sopstvene sreće.

Vodolija

Iako veruje u snagu svemira i poruke koje im šalje, za svaki slučaj uvek uz sebe imaju više sporednih planova kako bi bile spremne na svaku situaciju. Zato se uvek na vreme izvlače i znaju kako da iskoriste apsolutno sve što im je dato, a za uzvrat osećaju sreću i zadovoljstvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading