HOROSKOP ZA UTORAK 29. 10. - Vodolije će biti opijene iznenadnom strašću, pred Bikovima debakl na poslu!

Autor: Republika

Lifestyle

29.10.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24

Škorpije, Bikovi i Jarčevi će imati određene trzavice na poslu, neki će doživeti neuspehe, a nekima će kolege raditi o glavi.

Ovnovi, Vodolije i Blizanci mogu da očekuju buran dan kada je ljubav u pitanju. Ono što dugo priželjkuju moglo bi da se ostvari i da ih potpuno obuzme! S druge strane, Rakovi i Bikovi neće proći tako slavno...

Vodolije će imati probleme zbog vrtoglavice, Strelčevi treba da pojačaju unos vitamina kako bi se sačuvali od grupa koji vlada, a Jarčevi su već duže vreme premoreni i to se odražava na organizam.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading