Nedeljni horoskop: Mesec je u znaku Škorpije i donosi mnogo napetosti i tenzije za OVA 4 znaka!

Autor: telegraf.rs, Republika

Lifestyle

29.10.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmicu započinjemo pod uticajem izazovnog aspekta Marsa i Saturna, i tranzitom Meseca kroz znak Škorpije. Napetost i tenzija osećaju se u vazduhu i dalje, počevši od vikenda iza nas. Susrećemo se sa ograničavajućim okolnostima, situacijama i odnosima koji se mogu prekinuti ili se suočavamo sa problemima koji su posledica naših akcija iz prošlosti. Sve što ste činili ili niste činili, sada može rezultirati određenim posledicama. Mesec kroz znak Škorpije donosi intenzitet i dubinu našim emotivnim reakcijama, ali budi i strahove, posebno strahove od gubitka određenih osoba, novca ili vezanosti za nekoga ili nešto, pa ovih dana sve možemo doživeti dramatičnije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovaj mlad Mesec će najviše uticati na osobe sa podznakom i ličnim planetama u znaku Škorpije, Bika, Lava i Vodolije.

Ponedeljak je dan u kojem se dešava mlad Mesec u znaku Škorpiona, dok oba svetla formiraju opoziciju sa Uranom, što će doneti velike potrebe za promenama. Ukoliko smo svesni unutrašnje potrebe za promenom, krenućemo im u susret kreirajući ih sami. Donosićemo odluke, završićemo sa svim onim što više nije funkcionalno u našim životima, napustićemo toksične odnose, i još mnogo drugih stvari. Sunce i Mesec u konjukciji se nalaze blizu stepena pada Meseca, dok se Uran nalazi na stepenu egzaltacije Meseca.

Ovo znači da je potrebno nešto završiti i otpustiti da bi dobili nešto mnogo bolje i plodonosnije. Ukoliko nismo svesni da su sada potrebne određene, čak i drastične transformacije u našem životu, tada ćemo teže podneti okolnosti kroz koje budemo prolazili. Sunce u opoziciji sa Uranom donosi pobune, protiv autoriteta, manipulacije, ucenjivanja, diktature, finansijske uslovljenosti, borbu i smenu vlasti, gde god je postavljena određena hijerarhijska struktura. Sada je pravo vreme da napravite značajne promene u vašem životu, da se suprotstavite onome što vas ograničava da budete slobodni, i preuzmete život u svoje ruke.

Ponedeljak posle podne i utorak iskoristite za neke nove projekte, poduhvate, pokretanje ideja, posebno onih koji se tiču nekih ulaganja i finansijskih investicija, detoksikacije, oslobađanja od nekih navika, promena i transformacija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ovaj mlad Mesec će najviše uticati na osobe sa podznakom i ličnim planetama u znaku Škorpije, Bika, Lava i Vodolije.

Sredu i četvrtak obeležava tranzit Meseca kroz znak Strelca koji donosi veći optimizam i entuzijazam. Merkur u konjukciji sa Venerom donosi sastanke, koji se baziraju na dubokim osećanjima, strastima i povezanosti, pesme, priče i filmove, razmišljanja o novcu, tajnama, istraživanjima, tragedijama, seksualnosti, ili poslovne sastanke čija tema će biti finansijska investicija.

U četvrtak Merkur kreće retrogradno. On se već nalazi u fazi svoje senke, što ste već mogli da iskusite kroz ograničavajuću komunikaciju. Savet je da posebno u sredu i četvrtak obratite pažnju na saobraćaj, dokumenta, razumevanje kroz svaki vid komunikacije, koja će nailaziti na prepreke i poteškoće. Period retrogradnog Merkura nije povoljan za kupovinu tehnike, uređaja, automobila, telefona i kompjutera, ali je odličan za retrospektivu, polaganje ispita koje ste već pokušavali da položite, rešavanje zaostale papirologije, i nekih nerešenih pitanja, dogovora iz prethodnog perioda, koji sada ponovo mogu biti tema, putovanje na koje ste trebali otići ali je bio odložen, sada možete otići. Ovaj period će doneti ljude iz prošlosti, odlaske na mesta na koja ste već išli.

Petak je dan koji treba posvetiti uživanju. Uradite nešto novo, neobično, drugačije od svoje rutine i navika koje imate. Venera ulazi u znak Strelca na par nedelja, što će doneti ljubav ka avanturama, putovanjima, posebno u inostranstvo, stranim jezicima, širenju vidika kroz sticanje određenih znanja.

Vikend završavamo bez planetarnih aspekata, tranzitom Meseca kroz znak Jarca u subotu, i Mesecom u Vodoliji, od podneva u nedelju. Stoga nam vikend donosi sukob starog i novog. Budite otvoreni da stare stvari zamenite novim, ali ne zato što staro nije dobro, već više nema svoju svrhu. Ako ste prevazišli stare navike i odnose, onda nema poente da se vraćate na njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading