Horoskop otkriva da li ćete biti zvezda

Autor:

Lifestyle

21.10.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi imaju različite ciljeve u životu. Nekima je ideal porodična idila i toplina doma okruženi ljudima koje voli. Neki drugi pak sanjaju pozornicu, obasjani svetlom refelktora i okruženi masom koja u ekstazi doziva njihovo ime.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Oni koji sanjaju da postanu poznati spremni su da ulože ogroman rad i da se odreknu puno toga u životu kako bi dosegli ono što žele i živeli ono o čemu maštaju.

Ali, napor i rad nisu dovoljni da bi nekoga javnost zapazila. Potreban je i onaj momenat sreće. Onaj trenutak kada se sve posloži kako treba i kada sve teče onako kako ste zamislili. Da li vas prati ta sreća može da vam otkrije vaša natalna karta. Ukoliko imate određen položaj planeta to može da bude jasan znak da u toku života možete postati zvezda, a još ukoliko to želite, onda je pravo vreme da se posvetite tome da osvojite mase koje će vas obožavati.

Planete u 10. kući

Krug natalne karte podeljen je na 12 polja. U svakom polju nalazi se određeni znak, a može se naći i neka od 10 planeta koju astrolozi koriste prilikom tumačenja sudbine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovo je jedan od najsnažnijih pokazatelja da neko ima potencijala da postane popularan. Ukoliko se u vašoj desetoj kući nalaze Sunce, Merkur, Venera ili Jupiter, onda postoji jaka osnova da neko osvoji srca širokih masa. 

Međutim, poznato je da u astrologiji planete mogu graditi dobre i loše aspekte. Dobri aspekti ovih planeta iz 10. kuće olakšaće put ka tome da postanete zvezda, međutim, ukoliko su aspekti loši, ne očajavjte. Loši aspekti samo govore da je potrebno uložiti više rada i posvećenosti kako bi se ostvario zacrtan cilj.

RepublikaFoto: pixabay.com
Zodijački krug

Znak u koji pada deseta kuća

Pored toga što se u kućama natalne karte mogu javiti planete, svaka kuća pripada i određenom znaku. Zodijak prepoznaje 12. znakova, a ukoliko ova kuća pada u znak Bik, Blizanci, Lav, Vaga, Škorpion, Jarac i Riba takođe predskazuju dobar potencijal i može se desiti da osobe sa ovom postavkom u natalnoj karti dosegnu ono o čemu sanjaju.

Aspekti Plutona

U Astrologiji Pluton predstavlja veoma važno nebesko telo. Ona govori o rušenju, destrukciji iz koje se rađa nešto novo. Takođe, Pluton pokazuje i put koji treba preći i ostvariti ono za čime težite. 

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ukoliko posmatrate vašu natalnu kartu, veoma je važno da analizirate sve aspekte koje pravi ova planeta, i pronađete sebi olakšice, kao i da prepoznate prepreke koje vas čekaju kroz život.

Svakako da se ovim tumačenje ne iscrpljuje jer život niko ne može da predvidi, ali ukoliko imate neki od ovih aspekata, a još sanjate scenu, vreme je da se ozbiljno posvetite tome da ostvarite vaše snove i postanete zvezda medijskog neba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading