KOJI ZNAK JE NAJVEĆA TALIJA: Da li ste rođeni pod srećnom zvezdom?

Autor: elle.hr

Lifestyle

20.09.2017

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za neke se ljude se čini kao da je sreća uvek na njihovoj strani... Otkrijte da li ste među njima i koji su horoskopski znakovi rođeni pod srećnom zvezdom, a koji bi mogli da imaju puno trnja na putu do zvezda.

 

 

 

OVAN 

Iako je vaša vladajuća planeta Mars, simbol rata, to ne znači da ćete potrošiti svoj život u borbi. U stvari, Ovnovi su predodređeni da pobede svaku bitku. Oni su pametni i motivisani, a njihova sreća je više odraz jake osobnosti, nego što je vezana sa njihovim horoskopom.

BIK 

Čini se da vam život uvek pripremi neki udarac kao iznenađenje iza ugla. Iako se sigurno ne smatrate da ste pod zaštitom srećnih zvezda, sama činjenica da ste sposobni da preživite i prevladate sve poteškoće u životu, dokaz je da vam ne treba sreća, nego samo puno snalažljivost kroz životne izazove.

BLIZANCI 

Dragi Blizanci, vas sreća baš i ne mazi. U stvari, vaš život je ispunjen beskrajnim izazovima i preprekama, pa je sreća za vas samo puko priželjkivanje. Ipak, dobra vest je da vas vaša spremnost i strast za znanjem guraju puno dalje nego sreća. Kome je potreban šarm i sreća kad ima um kao što je vaš?

RAK 

Vaš znak je jedan od retkih koji je istinski blagosloven. Iako će vaš put uvek biti popločen izazovima, vi imate urođeni osećaj za smer i vrline, a srećne zvezde vas uvek usmere u pravom smeru.

LAV 

Lavovi, vi ste tako mudri i odlučni da ne morate da brenute o tome da li ste srećni ili ne. Vaš život je poput gline, a vi ste vajar spreman da oblikuje sudbinu u sve što želite. Zaboravite detelinu sa četiri lista, vi ste za volanom automobila koji vas vozi tamo gde god želite.

DEVICA 

Sreća je uvek nekako izvan vašeg dosega, ali vi ste verovatno navikli na razočaranja. Iako se čini nepoštenim da je vaš život teži od drugih, postoji razlog za to. Vi imate najjača ramena u horoskopu. Vaša misija je da naučite i iskusite teškoće, a onda pokažete svetu šta je potrebno da ih svlada. Na taj način, vi ste srećnici od kojih se može učiti.

VAGA

Hej, srećni vi! Nije tajna da ste večni optimista i život često ide tačno onako kako želite. Ako ste se ikada pitali zašto obično iz svakog lošeg dana izađete nepovređeni, sve to ima veze s percepcijom. Zahvalite svojoj vladajućoj planeti, Veneri, što uvek vidite čašu napola punu i što se osećate miljenikom sreće.

ŠKORPIJA

Iako ste skloni da gledate na negativnosti u životu, istina je da ste zapravo vrlo srećni. Kada uložite malo truda u ono što želite, možete biti uspešni, a kada vam treba promena scenarija, život vam ga pruži. Ne mogu svi tako brzo i jednostavno kao i vi da upravljaju brodom svog života, zato se možete smatrati srećnicima.

 

 

 

STRELAC 

Čestitamo, Strelci, vi ste jedan od najsrećnijh znakova u horoskopu! Vašim znakom vlada srećna planeta, Jupiter, a vi uvek napravite limunadu kada vam život nameni limun. Ipak, to ne znači da neće biti izazovnih vremena (hej, to je život), ali to znači da nikad nećete biti ostavljeni na cedilu kada zagusti.

JARAC  

Iako je vaš znak određen kao vođa u horoskopu, zbog čega se prvi suočavate s preprekama i teškoćama, kako biste ih uklonili za druge, uvek to rešavate s relativnom lakoćom. Dokle god se mentalno i emocionalno uključujete u ono što radite, imaćete dovoljno sreće da stignete do cilja.

VODOLIJA

Vi zaslužujete velik i topli zagrljaj jer, budimo iskreni, prečesto izvučete kratku slamčicu kada je sreća u pitanju. Iako život nikada nije bio fer prema vama, vi ste jedan strašni borac i uvek uspevate da držite glavu iznad vode, čak i kada se čini kao da biste se mogli da se udavite od silne loše sreće koja vam dolazi u susret.

 

 

 

RIBE

Jednom davno, srećna planeta Jupiter je bio vladar vašeg znaka. Iako je to sada Neptun, planeta inspiracije i psihičkih sposobnosti, još uvek vas “prati” i Jupiter, poput izgubljenog oca, i ima uticaja na vaš život. To znači da ste, ne samo srećni, nego da imate dve planete koji vaš život vode prema velikoj sreći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading