Imajte ovo na umu: Osobe rođene u ova 4 znaka vole da se pretvaraju i glumataju

Autor:

Lifestyle

14.10.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko u svom okruženju ne voli ljude koji se pretvaraju i koji rade ono što ne misle.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Astrologija nam može pomoći da odredimo koje osobe imaju tendenciju da glume i rade neiskrene stvari. Zato vam predstavljamo 4 horoskopska znaka koji vole da se ponašaju dvolično.

Blizanci

Poznati su po dvoličnosti, a uz to ide i sposobnost laganja, varanja i pretvaranja. Oni to imaju u sebi, i nije da je u pitanju njihova želja da glume ili se pretvaraju, već je u pitanju njihova neodlučnost i stalno menjanje mišljenja.

Vaga

Vage su stvorene za pretvaranje. Možda je to rezultat njihove nemogućnosti da donesu odluku ili to što očajnički traže potvrdu svoje okoline. Vage žele sa svima budu dobre, pa kad im se neko i ne sviđa, napraviće sve što mogu kako bi se toj osobi svidele, a često će potom i zažaliti za trudom i vremenom uloženim u taj odnos, koji ih u biti – nervira.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vage nisu sklone pretvaranju iz loših pobuda, nego to rade jer im je jednostavnije da odglume nešto nego da pokažu svoje pravo lice. To je jedan od najvećih glumaca među svim znakovima.

Jarac

Ovaj znak je uglavnom iskren, osim ako je u pitanju karijera i napredovanje, kad može da odglumi sve što se od njih očekuje, i sve to radi ostvarivanja svojih ciljeva. Glumu smatra delom posla, a posao shvata ozbiljno. Jako su proračunati i unapred spremni na razne izazove, pogotovo kad su na putu prema boljoj poziciji ili finansijskom dobitku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ribe

Ribe vole da glume i pretvaraju se kako bi se brže-bolje izvukle iz neprijatnih situacija.  One će radije lagati kako bi udovoljile ljudima oko sebe nego se suočiti s neprijatnom istinom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading