Pluton više nije retrogradan! Njegovo kretanje sada direktno utiče na naš seksualni život, ali to nije sve

Autor:

Lifestyle

02.10.2019

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi znamo za haos koji je napravio retrogradni Merkur, ali šta je sa Plutonom? Ova planeta je retrogradna od 24. aprila do 2. oktobra, odnosno do danas, kada je počela da se kreće direktno.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pluton provodi oko pola godine retrogradno, tako da su efekti daleko manje dramatični od retrogradnih Merkura. Pluton vlada nad podsvešću, pa je retrogradnost bila pre svega vreme za lični rast.

- Tokom ovog perioda možemo da se poboljšamo u onim oblastima u kojima nismo zadovoljni - vezama, seksom, novcem i radom. Dopustićemo sebi da se transformišemo i probudimo stare čežnje, što će omekšati energiju Plutona - rekla je astrolog Lisa Stardust, kada je Pluton prvi put krenuo retrogradno.

Sada kada Pluton ponovo ide direktno, vreme je da razmislimo o tome kako nas je njegova retrogradnost promenila.

Retrogradni Pluton učinio je da se svi suočimo s teškim činjenicama o sebi i istini unutar njih. Naime, svi smo primorani da zaronimo unutar sebe i prihvatimo svoju psihološku prirodu i seksualne želje.

Kako Pluton počinje da se kreće napred i to u Jarcu, mi ćemo biti primorani da prihvatimo naše najdublje potrebe i esencijalnije aspekte nas samih, ali i grube istine o našim postupcima.

Naš ljubavni, pa i poslovni život, podjedako će pokazati efekte.

Bićemo u mnogim ljubavnim iskušenjima, a neće nas zaobići ni borba moći sa drugim ljudima u okruženju. Želećemo da osvojimo svet, dobijemo unapređenje...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading