ŽELJE ĆE POSTATI STVARNOST! Sutra tačno u 20:26 časova uradite OVO i prizovite sreću!

Autor: Republika

Lifestyle

27.09.2019

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlad Mesec ulazi u polje Vage 28. septembra 2019. godine, a već 30. septembra njegov uticaj biće još jači jer se udružuje sa Jupiterom, planetom razvoja, obilja i napretka, a to će biti idealna prilika, sudeći po astrološkim predviđanjima, za kristalisanje životnih želja.

RepublikaFoto: twitter.com/Shahrin.Ahmad (Shah)‏
Foto: Ilustracija

Mlad Mesec pojaviće se u punom sjaju 28. septembra u 20 časova i 26 minuta. U tom trenutku kosmička energija raste i daje savršenu šansu da izvedete magičan ritual za privlačenje sreće, ljubavi i obilja.

Ritual je vrlo jednostavan, potrebni su vam samo olovka i papir. U tačno vreme, odnosno kada se mlad Mesec pojavi na nebu (20:26h) napišite na papir ono što želite da vam se ostvari u životu u narednih 6 do 18 meseci. Napišite najviše 10 želja i vizualizujte ih.

Zamislite kako se one ostvaruju i pustite da vas osećanje mira i radosti preplavi. Papir sa željima stavite na skriveno mesto.

Papir ponovo pročitajte nakon 6 meseci i izbrišite i precrtajte želje koje su se ostvarile, a zatim ponovite postupak nakon drugih 6 meseci. Vaše želje mogu da se odnose na razne oblasti života jer Vaga donosi nežna osećanja ljubavi, kreativnost, pravdu i estetiku, mlad Mesec dobre promene, a Jupiter je zadužen za ispunjenje materijalnih i profesionalnih želja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading