Za njih je brak zabranjena tema: Ova 3 horoskopska znaka ne žele nikad da stanu pred matičara!

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

26.09.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znacima o braku ne žele ni da razgovaraju. Oni su ubeđeni da ta instittucija nije za njih i vrlo retko uplovljavjaju u bračne vode. Njih obaveze opterećuju i više vole da uživaju u svojoj slobodi i površnim i kratkim vezama.

RepublikaFoto: pixabay.com

Blizanci

Muškarcima rođenim u znaku Blizanca sve brzo dosadi, pa tako i veza. Željni su avanture i otkrivanja novih stvari, teško im je da sebe zamisle u vezi sa jednom ženom do kraja života, a može da ga obuzda samo partnerka koja će ga stimulisati intelektualno. Inteligencija je za njih najprivlačnija osobina.

Jarac

Jarčevi misle da su otvorene veze mnogo bolja opcija. Svojim partnerkama to jasno i kažu. Za njih prevara nije ni malo značajna. Ono što oni ne opraštaju je emotivna preljuba.

Vodolija

Vodolije su pravi avanturisti, pa je za njih miran život u dvoje potpuno stran pojam. Vole nova poznanstva i dinamičan život, pa im tako brak nikako nije bliska tema. Tokom života od vezivanja beže i nije retko da upravo muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku ostaju sami čitav život. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading