Žene rođene u ovom znaku kada raskidaju prave pakao od života

Autor:

Lifestyle

23.09.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskid je vrlo stresan događaj u životu i ljude koje zadesi ova nesreća različito reaguju. Neki padnu u depresiju, neki se odaju rizičnom ponašanju (alkohol, droga), a neki pak smušljaju pakleni plan osvete. Nekako je opšte poznato da na raskid žene reaguju emotivnije u odnosu na muškarce, a ako su rođenje u ova tri horoskopska znaka, onda one tokom raskida prave pakao od života.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Strelac

Najbolja devojka na svetu koja će za tebe primiti i metak ako treba. Ali, ako je izdaš, zagorčaće ti život, a ostaviće te doslovno bez reči da nikad nećeš moći da je preboliš. A svemir samo sluša. A posebno ako povrediš Strelca, čekaj karmu.

Devica

Napravio si samo jednu grešku i ona te je ostavila? Najveća kazna će ti biti što ćeš udarati glavom o zid barem tri puta dnevno, a nikada se nećeš oporaviti od šoka i tuge što si propustio takvu devojku.

Vaga

Vaga će vas odmah izvesti pred lice pravde zbog vašeg ponašanja i kazniti vas svojim odlaskom. Neće se ni okrenuti, a već za par meseci će naći novu ljubav, a vas ostavila da doživotno patite što ste je izgubili.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading