HOROSKOP ZA PETAK 20. 9. - Vage moraju biti oprezne sa novcem, a Ribama sledi poznanstvo koje će raspaliti plamen strasti

Autor:

Lifestyle

19.09.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Vage moraju posebno biti oprezne sa novcem zato što će posle dužeg vremena osetiti finansijsku stabilizaciju. Pozitivan saldo na računu ne bi trebalo da ih polakomi i krenu da troše impulsivno. Jarčevi bi ovaj period trebalo da iskoriste za učenje i stručno usavršavanje. Ako ste na fakultetu, ili planirate da upišete neki kurs, sada je pravo vreme da učinite to.

Na polju ljubavi Ribama predstoji poznanstvo sa zanimljivom osobom koja će raspaliti plamen strasti. Takođe i Vagama sledi period uživanja u ljubavi, naročito onima ženskog pola jer će biti okružene udvaračima.

Zdravlje solidno i bez većih turbulencija. Ali, preventiva je najbolja zaštita, te se trudite da odmarate i da se okružite pozitivnim ljudima.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading