HOROSKOP ZA ČETVRTAK 19. 9 - Vage će otkriti da im neko pravi spletke na poslu, a Ribe će konačno stabilizovati svoju burnu ljubavnu vezu

Autor:

Lifestyle

18.09.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Na polju posla sledi povoljan period za Lavove. Pripadnici ovog znaka mogu da očekuju finansijski dobitak. Nasuprot Lavovima, Vage će diživeti probleme na poslu. Zbog loše komunikacije mogući su problemi sa nadređenima, kao i saznanje da drugi šire spletke o vama.

U ljubavi Ribe mogu očekivati lepe vesti. Njima predstoji ozbiljan razgovor sa partnerom koji će rešiti sve dosadašnje turbulencije i stabilizovati vezu. Škorpije pak, trebaju da promene taktiku jer se njihov partner ponaša nepristupačno.

Što se tiče zdravlja na tom polju sve je dobro osim manjih problema.Škorpije bi trebalo da se čuvaju glavobolja, a Ribe sebi da nađu vremena za odmor.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading