Merkur je u Devici: Uradite OVO do 14. septembra i lako ćete oterati sve negativne misli!

Autor: stil.kurir.rs

Lifestyle

06.09.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako će skup planeta u Devici različito da utiče na znakove, svi će biti organizovaniji i skloniji analizi.

RepublikaFoto: Photo by Quân Nguyễn on Unsplash
Foto: Ilustracija

Merkur je u četvrtak ušao u Devicu, jedan od dva horoskopska znaka kojima vlada dok su drugi Blizanci.

S obzirom na to da su tu i Sunce, Venera i Mars, period je snažnih vibracija Device koje utiču na emocije i ponašanje.

Najviše koristi od vladavine Device osetiće Bikovi, Jarčevi, Rakovi, Škorpije i same Device. Sa druge strane, Blizanci, Strelčevi i Ribe neće imati sreće, te će povremeno imati pehove i neprijatnosti.

Lakše ćete da primećujete stvari oko sebe i više ćete se nervivati zbog nereda i prljavštine. Čak i ako ste obično neuredni, u ovom periodu imaćete naglu želju za spremanjem, slaganjem, čišćenjem, pranjem i odbacivanjem svega nepotrebnog iz doma.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Očistite um i telo

Merkur i Venera će biti u Devici do 14. septembra i to je idealan period za učenje, sređivanje misli, planiranje i odbacivanje nerealnih zamisli.

Ukoliko propustite ovaj rok, prilike za popravni imaćete do 21. septembra da olakšate um od loših misli i jasno i snažno zakoračite u budućnost.

Merkur u Devici je povoljan za bavljenje zdravstvenim pitanjima, ishranom, vežbanjem i opuštanjem. Ako imate zakazane lekarske preglede ili hirurške zahvate u ovom periodu, oni će biti uspešni. Ali, bitno je pomenuti da preciznija prognoza nije moguća bez ličnog horoskopa.

Mars je u Devici od 18. avgusta do 4. oktobra, ali će do 14. septembra pridoneti jakim energijama Device. Dobar je trenutak za raznovrsne popravke, zamene uređaja ili drvenarije, odvoz glomaznog otpada i selidbu.

Lošija je strana skupa planeta u Devici opasnost od previđanja šire slike. Nemojte se previše uvući u detalje jer biste mogli da potrošite previše vremena na njih pre nego što ostvarite cilj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading