HOROSKOP ZA 13. 9. - Bikovima problem kilaža, Strelcima smeta partnerova gnjavaža

Autor: Republika

Lifestyle

12.09.2017

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24

Bikovi bi danas mogli i da započnu emotivnu vezu, ali da li će se to i ostvariti - pa zavisi od njih i od rešenosti da se oslobode svoje prošlosti. Ono što je, međutim, veći problem, jeste njihova rešenost da se oslobode svojih kilograma, jer znate ono - svemu mogu da odolim... osim roštilju, kačkavalju, šunki, čokoladi, štrudlama, kikirikiju, čipsu i pivu...

Strelčevi bi danas mogli da pate od glavobolje... I to od one kod koje kafetin i brufen ne pomažu - od ljubavne glabolje. Moguće je čak da će osobe rođene u ovom znaku pokušati da se spasu od muka u društvu prijatelja, izbegavajući višak kontakta sa partnerom, kontakta koji bi doveo do izrazitog pulsiranja vena na čelu.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading