Žene u ovim horoskopskim znakovima imaju najviše sreće u ljubavi

Autor: Republika

Lifestyle

15.06.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubomora i najlepšu vezu može da pretvori u pakao, ali pojedini jednostavno ne znaju kako s njom da se izbore. Kad je reč o ljubomori, najviše sreće imaju žene u ova tri horoskopska znaka, i njihovi partneri, naravno.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ovan 

Za početak, žene Ovnovi nisu ljubomorne jer je ljubomora znak nesigurnosti, što one odbijaju da budu. Žene u ovom znaku su previše zauzete radom na sebi, odlascima na žurke i druženjem sa što većim brojem ljudi da bi imale vremena za ljubomoru.

Strelac 

Za ove je žene slobodnog duha čudno da uopšte žele da budu u vezi, a kad jesu, ne bave se stvarima koje nisu važne. Žene u ovom znaku žive u trenutku, a ljubomora bi za njih značila da moraju da izađu iz trenutka, što nikako nije opcija.

Vodolija 

Žene u ovom horoskopskom znaku znaju da bi im bilo grozno da neko propituje svaki njihov korak i odnos izvan veze, zato poštuju tuđu slobodu. Nezavisne su i fokusirane na sebe pa im ljubomora zbog nečeg što radi neko drugi jednostavno nije prirodna reakcija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading