Pravi detektori laži: Ova 4 horoskopska znaka odmah provale da li ste iskreni prema njima

Autor: miss7zdrava.hr

Lifestyle

04.06.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grandiozne laži, pune neuverljivih detalja nije teško raskrinkati, ali ovim znakovima neće promaći ni sitne, tzv. "bele" laži kojima se svi koristimo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

"Nije bilo busa pa kasnim na posao" (zapravo sam krenula prekasno od kuće), "Ne mogu večeras napolje, boli me glava" (ne da mi se), "Baš je slatka vaša devojčica" (kakvo razmaženo derište)...

Kod ova 4 horoskopska znaka ni najmanja stvar neće proći – odmah će je provaliti. 

Devica

Puno sreće svima koji žele da slažu Device! One su pravi detektor laži i prepoznaće u trenu i najmanju laž. Devicama je čak zabavno analizirati ponašanje drugih – jer ih i više nego uspešno čitaju. Ništa im ne može promaći, pa kad ih neko laže, Device to otkriju iste sekunde.

RepublikaFoto: facebook.com/Virgo Therapy
Device nemojte ni da probate da slažete

Blizanci

Blizanci su komunikativni i imaju puno društvenih kontakata. Možda im upravo to, što poznaju mnogo različitih ljudi, s kojima su bili u različitim odnosima pomaže da već iz iskustva znaju kad je neko neiskren. Uglavnom, s lakoćom primete kad ih neko laže. A kad osete da neko ne govori istinu, imaju prava pitanja pomoću kojih će to i dokazati.

RepublikaFoto: pixabay.com
Blizanci s lakoćom provale da li ih neko laže

Škorpija

Bolje ti je da ne lažeš Škorpije. Treba im vrlo malo vremena da otkriju kad ih neko laže. Škorpije su po prirodi oprezni i znatiželjni. Kad Škorpije čuju neko lažno izvinjenje ili neuverljivu priču, uložiće koliko je god potrebno truda i energije za otkrivanje istine. Ali, oprez: Škorpije su zlopamtila i neće tako brzo zaboraviti laž. Hm, budimo iskreni, možda će se i osvetiti.

 

 

Vodolija

Osobe rođene u znaku Vodolije su vrlo oprezne i inteligentne. Prepametne su da progutaju lažnu priču tako da će brzo primetiti i razotkriti lažljivce. Kad im sagovornik na pitanje odgovori pitanjem, počne držati distancu ili se počne čudno ponašati, odjednom se pojačaju čula koja smo opisali kod Škorpija. Međutim, Vodolije neće nekome uzeti laž za veliko zlo – oprostiće lakše od drugih horoskopskih znakova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading