HOROSKOP ZA 3. 9. - Vage ulaze u novu vezu, Jarčevi ne izlaze iz prošlosti

Autor:

Lifestyle

03.09.2017

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: pixabay.com

Vreme je za nove ljubavi i nova dešavanja

Vage će nakon dugog premišljanja da svoj ljubavni život obogate novim partnerom i novim iskustvima na ljubavnom planu. Pripadnike ovog znaka očekuju lepi trenuci sa voljenom osobom. Dakle, Vage dosta je sa vaganjemopustite se i uživajte u društvu novog ljubavnika.

Jarčevi zaista je došlo vreme da ostavite bivše neuspele ljubavi iza sebe. Da su valjali bili bi pored vas, prema tome ne postoji ništa za čim bi trebalo da žalite i kukate. Pred vama su novi izazovi i interesantni ljudi, zato ništa ne prepuštajte slučaju i počnite već jednom da živite u sadašnjost.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading