Danas samo uz Srpski telegraf: MAGAZIN ASTRO - Indijanski horoskop vam otkriva da li ste Soko ili Jelen!

Autor:

Lifestyle

24.05.2019

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitaoce Srpskog telegrafa danas, u subotu 25. maja, na kioscima očekuje sjajan poklon uz primerak vašeg omiljenog lista - Magazin Astro u kojem ćete saznati sve o Indijanskom horoskopu!

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Magazina Astro za subotu, 25. maj

Saznajte kako su Indijanci povezivali osobine životinja sa osobinama čoveka, šta ih odlikuje, šta su im slabosti, a šta podsvesne želje!

Da li ste rođeni u mesecu Drveća u pupoljcima ili u mesecu Povratka žaba? Da li se slažete sa Lososom, Sovom, Zmijom ili Guskom? Ili ste možda na ratnoj nozi s njima?!

Zašto i ženski i muški Medvedi traže da im partner posveti mnogo vremena i zbog čega su žene Gavrani prosto neodoljive muškarcima?

Preporučujemo vam Gusku u krevetu... ali ne onu bolničku, pu pu, daleko bilo, nego i ženu i muškarca Gusku - dimni signali koje smo dobili ukazuju da bi trebalo da se dobrano nauživate, baš kao što je dobra zabava garantovana ako odlučite da sebi poklonite Magazin Astro u izdanju Srpskog telegrafa za subotu, 25. maj!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading