Sa njima je uvek vatromet: Ova 3 horoskopska znaka su najstrastvenija

Autor: cosmopolitan.rs

Lifestyle

06.05.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njima je urođeno da zavode, a to čine svako na svoj način: neki svojom misterioznošću, neki harizmom, a neki uz pomoć velike posvećenosti partneru.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dok se mnogi trude da budu strastveniji, njima to ide kao od šale. 

Škorpija

Osobe rođene u znaku Škorpije su seksepilnije od drugih. Imaju istančane ljubavne veštine i vrlo snažnu energiju kojoj se retko ko može odupreti. U prilog im ide i njihova misterioznost zbog koje su mnogima još privlačniji. 

RepublikaFoto: pixabay.com

Lav

Lavovi će vam jasno dati do znanja koliko je snažna njihova seksualna energija. Izuzetno su harizmatični, strastveni i obožavaju ispunjavati skrivene želje svojih partnera. Njih nije jednostavno osvojiti, ali kada jednom uspete u tome, budite uvereni da vas čeka avantura života. 

Rak

I dok Škorpija osvaja svojom misterioznošću, Rakovi svojom brižnošću i emotivnošću obaraju s nogu. Stalno pripremaju nekakva iznenađenja svojim partnerima, a kada vode ljubav, to čine sa izuzetnom strašću i posvećenošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading