Sezona Bika je počela, a OVI znaci zodijaka će proći kroz PAKAO!

Autor: zenskimagazin.rs

Lifestyle

24.04.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte tri znaka zodijaka koji će naići na poteškoće u sezoni Bika koja je počela 21. aprila i ako se nađete na listi, ne brinite, samo morate sačekati da ovaj mesec prođe i onda će se sve vratiti u normalu!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Blizanci

Vi ste veoma razdražljivi. Uzmite vazduha i dišite, Blizanci! Sunce aktivira vašu misterioznu dvanaestu kuću snova, završetaka i rada iza scene, tako da se osećate mnogo spektakularnije nego obično. Na primer, možete osetiti potrebu da se izolujete ili napravite korak unazad, i to je u redu. Ali pošto je električni Uran u igri, možete očekivati i duhovnu revoluciju.

Vaga

Prolazite kroz dugo očekivanu transformaciju. Oh, Vage, vi imate toliko talenata i sposobnosti koje možete podeliti sa svetom, ali pre nego to učinite, svemir zahteva da se rešite nekoliko stvari. Sunce je u vašem osmom domu seksa, transformacije i zajedničkih resursa, tako da ćete se ovog puta možda osećati ranjivo.

Vodolija

Vaš temelj je nestabilan. Šta vam kaže intuicija, Vodolije? Sa suncem iznad vaše četvrte kuće, porodice i duše, osećate se mnogo više od uobičajenog, a možda čak i čitav dan provodite kod kuće. Nije loše. Naprotiv, morate da uradite tačno ono što vam je potrebno tokom ovog perioda. Imajte na umu da će električni Uran biti aktiviran u ovom području, tako da ćete se osećati kao da nemate dovoljno stabilnosti u svom životu. Jednostavno se opustite, a vladavina Bika brzo prolazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading