KUKU NAMA Čak 4 planete su retrogradne: Spremite se za ljubavni pakao

Autor: Republika

Lifestyle

13.04.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvari će postati ozbiljnije kada Jupiter krene retrogradnim hodom 10. aprila do 11. avgusta, zatim Pluton kreće unazad 14. aprila i tako se kreće do 3. oktobra, a Saturn će biti retrogradan od 29. aprila do 6. septembra.

RepublikaFoto: facebook.com/Zodiac Signs and Horoscopes

U biti, sve tri planete će od 29. aprila do 11. avgusta biti retrogradne u isto vreme. Ono što je dobro u svemu ovome jeste što retrogradnost ovih triju planeta može da donese novu vatru u vaš krevet. Važno je samo da znate kako da iskoristite retrogradnost svake od spomenutih planeta.

Kada Jupiter krene retrogradnim hodom nagnaće našu dušu da se traži u našoj ličnoj filozofiji, razvoju i dugovnosti. Edukacija i proširivanje horizonta j eključ ovog perioda.

Retrogradni Pluton gura nas da se zagledamo u najmračmnije uglove naše psihe, izvlači sve moguće skelete iz ormara i iz svakog dela našeg života u kome nemamo apsolutnu kontrolu. Proterivanje ovih đavola iz života je prioritet u ovom periodu.

Retrogradnim hodom Saturn potencira ekspresiju nas samih u vezama koje su na duge staze. Podseća nas da neke teške lekcije koje smo imali prilike da naučimo treba i da usvojimo u našim životima.

Evo šta će se sa svakim znakom ponaosob dešavati u periodu retroradnog hoda Jupitera, Plutona i Saturna i kako da iskoristite ovaj period i maksimalno povećate eksploziju seksa u vašem životu.

Ovan

Pluton i Saturn će biti retrogradni u vašoj desetoj kući karijere, pa će vas naterati da preispitate otrovne obrasce i teške lekcije vezane za vaše profesionalne ciljeve. Dodajte tome retrogradni Jupiter u devetoj kući avantura, pa ćete morati da se zapitate šta je to što vas čini srećnima. Jednom kada prihvatite da se nešto dešava između vas i osobe koja vam se dopada, spremite se za seksualnu eksploziju u krevetu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Bik

Pluton i Saturn su retreogradni u vašoj devetoj kući obrazovanja pa će se odraziti na vaš celokupni rast i razvoj. Jupiter je retrogradan u osmoj kući seksualne intimnosti, pa ćete morati malo da preispitate način na koji prilazite potencijalnim partnerima. Eksperimentišite sa novim pozama i postavite neke nove ciljeve za vašu vezu.

Blizanci

Sa Plutonom i Saturnom u vašoj osmoj kući seksualne intimnosti i Jupiterom u sedmoj kući partnerstva, nadolaze vam osećanja. Preispitivaćete vaša osećanja prema partneru ili ljubavniku, ili o tome kako želite da vam veza izgleda. Preispitivaćete da li vi dobijate manje ili više od vašeg partnera, a vaša očekivanja će povećati vaš apetit za intimnošću.

Rak

Pluton i Saturn su retrogradni u vašoj sedmoj kući partnerstva, što će podizanje vaše veze na viši nivo učiniti mnogo težim pogotovo zato što ćete se boriti sa nekim demonima iz prošlosti. Jupiter je retrogradan u vašoj šestoj kući rutine, pa ćete se fokusirati na to da sav vaš napor uložen u kreativnost dovede do vašeg boljeg stanja. Sada je pravo vreme da počnete da se bavite jogom jer će vam trebati da ostanete fokusirani i da ne izgubite sebe na putu retrogradnosti.

RepublikaFoto: pixabay.com

Lav

Dok se Pluton i Saturn budu kretali retrogradno u vašoj šestoj kući rutine, možda ćete morati da preispitate neke psihološke izazove iz prošlosti. Jupiterom retrogradni hod kroz vašu petu kuću romanse nateraće vas da ponovo razmislite o tome da se date u potragu za zabavom i romansom. Bićete srećniji ako se fokusirate na jednog ili dvojicu potencijalnih partnera bićete srećniji i ispunjeniji nego li da se fokusirate samo na sebe.

Devica

Pluton i Strelac su retrogradni u vašoj petoj kući romanse što vas ohrabruje da se malo prepustite zabavi i ljubavi. Ukoliko ste u vezi, poslušajte vaš instinkt i sagledajte šta dobijate i da li je to što vam treba prisutno u vezi u kojoj ste sada. Ako ste singl, naći ćete se u centru pažnje nekih ljudi. Jupiter je u isto vreme retrogradan u vašoj četvrtoj kući porodičnog života i usporava neka dešavanja i teži miru u ovom segmentu vašeg života. Ukoliko se fokusirate na malo zabave kod kuće, garantovano ćete sa partnerom imati više seks akcija.

Vaga

Jupiter je retrogradan u vašoj trećoj kući komunikacija i nateraće vas da se razmislite o tome da se povežete sa vašim partnerom ili srodnom dušom. Da li ste sposobni da jasno sagledate vaše snove i nadanja? Što ste uvereniji u sebe, bićete jači na svim poljima, pa će tako i vaša senzualnost biti pojačana. Flertovanje, seksi fotografije, dubokoumni razgovori sa ljubavnikom ili partnerom do duboko u noć biće izuzetno ispunjujući u ovom periodu.

Škorpija

Jupiter se kreće retrogradno kroz vašu drugu kuću dohodaka, a Pluton i Saturn su retrogradni u vašoj trećoj kući komiunikacija. Razmišljaćete o tome kako da zaradite novac, kako da unovčite neke usluge i kako se nosite sa nekim nezgodnim situacijama. Iskoristite ovaj period da malo razjasnite neke odnose koji vam u poslednje vreme nisu bili baš najjasniji. Možda bi bilo dobro da rizikujete i porazgovarate sa partbnerpom o nekim stvarima koje su vam bitne. Ovaj novi nivo otvorenosti je tako seksi i vaša seksualna hemija će samo rasti.

Strelac

Jupiter se kreće retrogradno kroz Strelca što će se odraziti na predstavi koju imate o sebi i šta možete da uradite da je učinite mnogo boljom nego što je sada. To što ćete da shvatite neke stvari učiniće da vaše samopouzdanje poraste, vatra se rasplamsava, a vi ste zaljubljivije prirode nego ikada pre. Uzbuđeni ste jer mislite da je vaš trenutni partner vaša srodna duša. Budite oprezni jer vaša ženja je možda prenagljena, ali kada ste spremni da je fizički izrazite kroz seks biće to neverovatno zadovoljstvo.

Jarac

Pluton i Strelac se kreću trećom kućom vaše ličnosti, pa se pitate koje bitke je vredno uopšte voditi u ovom periodu. Ovo je period velike samoanalize, a u isto vreme je Jupiter retrogradan u vašoj dvanaestoj kući duhovnosti. Ovaj period će vas naterati da malo usporite i da se posvetite mentalnom i emotivnom zdravlju. Vreme za vas i solo seks su prava stvar za vas u ovom periodu. Ukoliko imate partnera koji je otvoren da proba nove stvari, konekcija na više spiritualni nego li seksualni način može da bude erotičnije od seksa.

Vodolija

Dok su Pluton i Saturn retrogradni u dvanaestoj kući duhovnosti, moraćete da smanjite svetlo i ponovo pregledate vaše emotivne rane. Ukoliko ste spremni da odradite psihološki posao i promenite neke obrasce, imaćete šanse da se preporodite. U suprotnom ostaćete zatvoreni u toksičnom krugu. Jupiter se kreće retrogradno kroz vašu jedanaestu kuću snova i želja i nateraće vas da preispitate vaše projekte i aspiracije. Ukoliko se otvorite partneru i otvorite vaše srce bićete iznenađeni podrškom koju će vam on pružiti, a to će biti najbolji afrodizijak za vas u ovom periodu.

Ribe

Dok se Pluton i Saturn kreću retrogradno kroz vašu jedanaestu kuću snova i želja, to će se odraziti na vaš posao i na sve napore koje ste uložili u uspeh. Da li osećate kako vas vaši saradnici, prijatelji i porodica podržavaju? Preispitivaćete se kakav imidž u javnosti želite da imate, ali i kakvu karijeru želite jer je Jupiter retrogradan u vašoj desetoj kući karijere. Ovde se sve vrti oko slike koju imate o sebi. Što više samopouzdanja imate, to ćete više biti seksi vašem partneru.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading