Svadba u najavi! Ova tri znaka zodijaka u 2019. staju na ludi kamen

Autor:

Lifestyle

28.02.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se nađete na ovoj listi, verovatno ste već svoje venčanje isplanirali još u detinjstvu. Znate kako će vam se deca zvati i kakva će biti torta, a muža ste verovatno odabrali prema brižno sastavljenom spisku kriterijuma...

RepublikaFoto: Photo by Sweet Ice Cream Photography on Unsplash
Foto: Ilustracija

Ovan

Žene rođene u ovom znaku poznate su zavodnice i muškarci im teško odolevaju. Međutim, oni "odabrani" kao da se poput feniksa rađaju iz vlastitog pepela, jer će pripadnice ovog znaka svog muškarca učiniti jačim, sretnijim i odgovornijim. Žene Ovnovi su odlične, ali i stroge majke koje rađaju i odgajaju pobednike. Kod njih nema odustajanja i predaje.

Lav

Žene rođene ovom znaku su istovremeno ratnice i nježne dušice te su iznimno odane obitelji. Ne kaže se bez razloga da se netko bori poput lavice. Vole nesebično i čisto, a najčešće traže partnere koji su energični poput njih. Prema djeci se odnose zaštitnički i vjerujte nam, ne želite se miješati u njihove odgojne metode. Jedan je tračak izražene sumnje dovoljan da na sebe navučete sav gnjev svemira.

Rak

Žene rođene u znaku Raka spremne su da urade sve za svog partnera, one su zapravo sinonim za bezuslovnu ljubav - do zvezda i nazad. Iako su ponekad, blago rečeno, dramatične i naporne, to se isplati istrpeti jer su njihovi ulozi visoki. Njihova je životna misija stvoriti utopijsko i bezbrižno okruženje za svoju porodicu, koja im je uviek na prvom mestu. Odlične su domaćice, u njihovoj kući svi se osećaju ugodno i dobrodošlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading